Style

Ljubav

Mart mesec donosi ozbiljan novac za neke znakove horoskopa!

Mart mesec donosi ozbiljan novac za neke znakove horoskopa! Posle dosadne i hladne zime dolazi proleće, a sa njim se budi i želja za promenama i novim izazovima. Ovo će biti idealan period da započnete nove poslove, ali i da naplatite stare.

Mart mesec donosi ozbiljan novac za neke znakove horoskopa! Svet Plus
Proleće je period godine u kojem se posebno fokusiramo na rast i promene, otpuštanje starog i usvajanje nekih novih i lepših navika.


Ovo se može odnositi na sva polja života, ali ovde govorimo u poboljšanju u sferi finansija.Astrolozi tvde da će u novčanim pitanjima u martu 2023. godine najbolje da se snađu sledećih 5 horoskopskih znakova.
Ovan
Dobre vesti vas očekuju na poslu. U rano proleće predstavnici znaka, ukoliko se angažuju, moći će da dobiju više novca za svoj rad. To može biti povećanje plate, bonus ili stara nadoknada. To može pomoći i da uštedite dodatni novac. Odlična prilika da poboljšate i obnovite svoj budžet, piše Sensa.


Blizanci
Poslednji meseci možda nisu bili najidealniji na polju fianansija za ovaj horoskopski znak, ali u martu se situacija može preokrenuti. Mart 2023. biće vreme promena. Uspeh čeka one Blizance koji razvijaju svoj posao. Imaćete dovoljno inspiracije, snage i kreativnosti.

Vaga
Ovaj vazdušni znak često ima neodgovoran odnos prema novcu, zbog čega redovno ima finansijskih problema. U rano proleće će se pojaviti prilika da nešto naučite i stabilizujete situaciju. Vage koje imaju vlastiti posao uspeće da pronađu pouzdanog partnera. Prilike su svuda oko vas, a na vama je da ih pametno iskoristite.

Strelac
Predstavnike vatrenog znaka čekaju prosperitet i obilje, ali morate da promenite mišljenje o trošenju. Ako trošite novac za svoje zadovoljstvo, onda ovo nije gubitak, već dobra investicija. Povećanje udobnosti života povećava samopouzdanje. Ako već duže vreme odlažete neku kupovinu, sada je dobar trenutak.


Ribe
Ribe mogu imati puno obaveza i posla, ali posvećenost im može doneti zaradu. Imaćete želju da iznenadite sebe i voljenu osobu, pa ćete možda potrošiti novac na neko iznenađenje. Uložite u važne nabavke, usredsredite se na poboljšanje kućnog budžeta i atmosfere.
 

Vera Pešić: Srpska Mata Hari! Mit ili realnost! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa


>