Region

Svet

Region

Premijera filma Indigo kristal: Prvi trejler! (VIDEO)

Tačno godinu dana od kada je pala prva klapa, pred publiku stiže prvi trejler za film „Indigo kristal“, čija je velika beogradska premijera zakazana za 7. mart u MTS dvorani. Pogledajte prvi trejler!

Premijera filma Indigo kristal: Prvi trejler! (VIDEO) Foto: Vladimir Milivojević Boogie / Promo


Socijalnu dramu čija se radnja dešava u četiri dana, režirao je mladi reditelj Luka Mihailović kome je ovo debitantski film, a glavne uloge poverene su Miodragu Radonjiću, Nini Janković, Denisu Muriću i Pavlu Mensuru.

Radnja filma „Indigo kristal“ smeštena je u Šapcu, gde pratimo tridesetogodišnjeg Vuka, koji izlazi iz zatvora na uslovnu slobodu nakon što je odležao osam godina. Uz pretnju da se vraća u zatvor ako napravi i najsitnije delo, Vuk počinje svoj proces asimilacije u društvo, međutim konstantno ulazi u situacije koje aludiraju na stari život. 

Njegov lični krik za pomoć, ujedno je i simbolični generacijski krik za razumevanjem i pokušajem da se vrate na pravi put.

 

„Ovo je pre svega generacijski film koji se bavi kolektivnim odnosima u vremenu u kom živimo. Glavni lik ovog filma je kolektiv - sistem vrednosti u kome živimo. Izbor da se snima “ansambl film” je potreba da se zabeleži svedočanstvo vremena kome pripadamo“, naveo je glavni glumac i producent Miodrag Radonjić.

 

Premijera serija: Ubice mog oca, Južni vetar i Beležnica! (VIDEO)Kompleksan, ali veoma savremen tekst napisao je reditelj Luka Mihailović, a kao producenti ceo projekat su podržali Miodrag Radonjić i Miloš Avramović, odnosno producentske kuće Arhangel Studios, Režim, kao i RTS.

U ostalim ulogama gledaćemo i Miloša Petrovića Trojpeca, Miloša Đurovića, Mateju Popovića, Goricu Popović i Milana Čučilovića, a kao specijalni gosti na filmu se pojavljuju i frontmeni grupe Crni cerak – Relja Despotović i Đorđe Bibić, koji su ujedno uradili u muziku za ovaj film.

 

Film „Indigo kristal“ nakon beogradske premijere očekuje poseta i drugim gradovima u Srbiji, a u redovnom bioskopskom repertoaru će se naći od 9. marta širom zemlje i regiona. Distribucija filma radiće distributerska kuća Art Vista.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>