Region

Svet

Region

Premijera serija: Ubice mog oca, Južni vetar i Beležnica! (VIDEO)

Očekuje nas premijera novih sezona serija "Ubice mog oca", "Južni vetar" i "Beležnica profesora Miškovića" na kanalima RTS i Superstar!

Premijera serija: Ubice mog oca, Južni vetar i Beležnica! (VIDEO) Screenshoot/Youtube


"Ubice mog oca 6":


Šesta  sezona serije „ Ubice mog oca“ bavi se kockom. Našim  novim glavnim likovima, mladićima Nenadu (Slaven Došlo) i Lavu (Milan Kolak)  kocka je odavno prestala  da bude zabava- postala je centar sveta.


Kroz različite događaje a na kraju i zločin, pokazaćemo kako je vrlo lako preći put od „početničke sreće“, opravdanja da se možda radi samo o lošim danima do toga kad se gubi sve- ne samo materijalno, već i prijatelji i porodica a na kraju i – glava. 

Inspektori rone kroz laži manipulatora otkrivajući i surovi svet zelenaša koji je neminovno povezan sa životom patoloških kockara. Kroz bolnu ali i poučnu priču pratićemo kako se ruše životi i kako je teško izaći iz tog začaranog kruga iz koga se teško „vadi“ iako kockar do kraja veruje u tu mogućnost. Paralelno, Predrag Marjanović postaje ministar policije i mnogi dugovi iz prethodnog života stižu mu na naplatu. 
Premijera od 18. februara, vikendom u 21h – Superstar TV!"Beležnica profesora Miškovića"

Pola godine nakon događaja iz prve sezone neobjašnjivi događaji se ponovo nastavljaju.

Ljudi ponovo nestaju i pojavljuju se u drugom vremenu. Vremenski procepi i dalje postoje. Boško Stevanović  se nakon nakon proteklih događaja izolovao u jednom selu i ne želi da se vrati u grad. Bošković ga moli da se vrati i pomogne mu. 


Boško odlučuje da se vrati normalnom životu i radu ali i dalje traga za misterijama koje zapisuje jer sada je on preuzeo ulogu profesora Miškovića i čuva tajne beležnice. U isto vreme prihvata ponudu Jeleninog oca Danila koju je dugo odbijao da postane urednik njegovog internet portala.

Bošković želi posle dvadeset godina da ponovo  pronađe blago sa kojim je navodno sahranjen Atila Hunski. Blago je osvojio kada je poharao rimski logor Viminacijum koji se nalazi u blizini Titela. Za to mu je potrebna pomoć Boška Stevanovića. 


Mišković mu podmeće Anđelku, lepu lingvitstkinju koju je upoznao pre šest meseci da ga zavede i kontroliše. Oko planine Rtanj se okuplja čudna grupa američkih naučnika koji se bave naučnim otkrićima Nikole Tesle.

Jelisaveta otkriva da su tokom godina ona i njen muž profesor Mišković bili zaštićeni od strane misterizone grupe Zona 369. Ta grupa radi na čuvanju Teslinih saznanja o mističnim silama koje vladaju balkanskim podnebljem. 

On ih je dugo istraživao ali kada je saznao da tajno udruženje koje je tražilo i beležnicu želi da ih zloupotrebi sakrio ih je tako što je ključni deo svojih istraživanja predao na čuvanje Dušanu Popovu, svetskom avanturisti i tajnom agentu koji se kasnije pobrinu da saznanja dođu u sigurne ruke – kod profesora Miškovića.

Udruženje i dalje traga za Beležnicom ne znajući da je ona u rukama Boškovića. Miškovićev pokušaj da ponovo pronađe Atilino blago  propada pod čudnim okolnostima. Boško je prevario Jelenu s Anđelkom dok je bila u Londonu i ona je to saznala. Jelena ga napušta, Boško odlazi na Rtanj da sazna ko su Amerikanci koji tamo istražuju ali nestaje. Za njim kreću Velja i Milenko, pronalaze ga živog nakon mučne potrage. 


Boško je tamo uspeo da prođe u drugu dimenziju i sretne Hari Vilsona.

Saznao je od njega za vezu između Rtnja, Viminacijuma, Atile i Tesle. Svi mistični događaji međusobno su povezani. Tajnoviti izvor sile potične s Rtnja, rimski vojnici su ga pronašli i preselili u Viminacijum, tamo ga je pronašao Atila i zadržao za sebe tako što se sahranio s njim ispod površine reke Tise. To je zapravo Atilino blago. Sila i dalje postoji i deluje. Potraga za odgovorima će se nastaviti.Premijera od 20. Februara, radnima danima u 21h – Superstar TV


 


Južni vetar 2: Na granici:


Životna priča vođe srpskog podzemlja, narko-bosa Petra Maraša, bliži se svom neminovnom kraju – ovom rečenicom počinje nastavak najpopularnijeg serijala Južni vetar, koji u svojoj drugoj sezoni TV serije nosi naziv „Na granici“.


Glavna linija priče prati Petra Maraša, koji nakon kupovine zemljišta na planiranoj trasi gasovoda „Južni tok” za snabdevanje Zapadne Evrope ruskim gasom pokuša da spasi sebe i svoju ekipu ucenjujući državu. Ipak, ubrzo postaje jasno da Maraš mora da povuče mnogo rizičnije poteze da bi, zajedno sa svojom porodicom i ekipom, preživeo rat koji im je njegov vođa Crveni nametnuo. 

Sve ovo, kroz novih 12 epizoda, prikazaće nam zašto je Beograd po ko zna koji put postao „poprište sukoba“ Istoka i Zapada. 

Ipak, jasno je da su kreator i reditelj serije Miloš Avramović i scenarista Petar Mihajlović podigli novu sezonu na potpuno neočekivan nivo zapleta, ali i još viši produkcioni nivo, po kojem je Južni vetar i do sada bio prepoznatljiv. Novu sezonu ćemo pratiti na čak četiri jezika uz glumačku ekipu koju čine najpoznatije svetske zvezde od Holivuda do Moskve. Premijera od 25. februara, vikendom u 21h – RTS 1.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/tvinemania

Povezane vesti:


>