Style

Ljubav

Horoskop: Čeka vas obilje ljubavi do kraja meseca i vesti iz snova!

Horoskop donosi vesti iz snova! Čeka vas obilje ljubavi do kraja meseca ako ste pripadnici sledećih znakova Zodijaka!

Horoskop: Čeka vas obilje ljubavi do kraja meseca i vesti iz snova! Svet Plus





Veliki ljubavni horoskop otkriva koji znak će imati najviše sreće na ovom polju, kao i kome u život ulazi nova osoba. Po njemu, februar će za neke znakove horoskopa biti posebno aktuelan.



Ovan

Moguće je da će se Ovnovi snažno zaljubiti, ali će istovremeno sačuvati razboritost. Uživajte u društvu, zabavljajte se, dajte sebi šansu da upoznate novu osobu. Ako upoznate partnera i zaljubite se, dajte vremena i prostora da se međusobno naviknete i bolje upoznate. Vreme će vam pomoći da budete sigurniji u svoj izbor, da bolje jedno drugo shvatite i odredite šta vam je zajedničko.





Vodolija

Vodolije bi trebale bliže promotriti ljude iz svog okruženja. Moguće je da je vaš stari prijatelj vaša srodna duša. Prijateljska komunikacija i godine poznanstva nisu dozvolili da se ranije oseti romantična privlačnost. Razmislite o tome da svoju komunikaciju podignete na viši nivo. Pokažite da ste spremni da pružite šansu.






Ribe

Ribe će voleti i biti voljene. Venera je u vašem znaku pa ćete konačno pronaći prava rešenja i solucije da poboljšate odnos s voljenom osobom. Dobre vesti u februaru mogu očekivati i slobodna srca. Nisu isključene velike promene, poput preseljenja, zajedničkih planova i poboljšanja budućnosti



JEZIVE REČI MILJANE KULIĆ UPUĆENE JANJUŠU! 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Sensa

Povezane vesti:


>