Region

Svet

Tea Tairović ubeđena da joj kolege rade iza leđa!

Pevačica Tea Tairović je ubeđena da joj kolege rade iza leđa sa svojim menadžerima...  Glavni razlog za nameštaljku, kako ona smatra, jeste taj što ona "ubija" na terenu.

Tea Tairović ubeđena da joj kolege rade iza leđa! Screenshoot/Instagram

Posle objavljena slika Tee Tairović sa nastupa u Švedskoj, na kojima se vidi kako su joj ruke iza leđa, dok je policija pored nje, pevačica se oglasila i demantovala tvrdnje da je privedena.

Ipak, kako navodi izvor, pevačica smatra da su celu priču o njenom hapšenju izmislile ljubomorne kolege, a fotografije smatra nedovoljno ubedljivim dokazom.- Ona je ljudima iz svog okruženja rekla da je cela priča o njenom navodnom privođenju izmišljena. Tea smatra da su sve smislili njene pojedine kolege sa svojim menadžerima, koju su ovu vest i poslali medijima, a da fotografije koje su navodni dokaz u stvari ne pokazuju ništa. Glavni razlog za nameštaljku, kako Tairovićka smatra, jeste taj što ona "ubija" na terenu, što njenim mnogim kolegama, koje su i mnogo duže na estradi od nje, jako smeta. 

Tea peva skoro svako veče, rasprodata je do kraja godine, a po nastupu zaradi od 12.000 do 15.000 evra. Svi je traže, a mnoge nastupe mora i da odbije, jer jednostavno ne može sve da postigne
- priča izvor.


Osim toga, izvor dodaje i da je pevačica stajala ispred lokala na pauzi kada je došla racija i proveravala da li rade na crno, tvrdi izvor za "Kurir".

Podsetimo, Tea je proteklog vikenda održala nastup u Švedskoj.
 

Tea Tairović ogorčena na Sandru Afriku!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir/alo.rs

Povezane vesti:


>