Style

Ljubav

Pun Mesec u Lavu: Ovo su dani rađanja nesklada, tenzije, sumnji, ljubomore!

Kvadrat Venere i Marsa i pun Mesec u Lavu - ovaj će aspekt biti najaktuelniji do 6-og februara, ali će biti važeći i sve do 20-og, dokle god Venera ne pređe u znak Ovna. Ovo su dani rađanja nesklada, tenzije, sumnji, ljubomore, preispitivanja, borbe, dani osujećenosti – sve validno kroz partnerske odnose bilo koje vrste, ali najpre one emotivne.

Pun Mesec u Lavu: Ovo su dani rađanja nesklada, tenzije, sumnji, ljubomore! Svet Plus

Venera – planeta koja simbolizuje sve ono što se vezuje za emocije, uživanje, materijalno, životnu radost – nalazi se u znaku Riba sve do kraja druge dekade februara. Ženski princip.

Mars – planeta koja simbolizuje usmerenje, volju, energiju, borbu, snagu, seksualnost, poriv za delovanjem – nalazi se u znaku Blizanaca i još uvek je u retrogradnoj senci. Muški princip.

Venera, kao brža – ide ka tačnom kvadratu (napet aspekt koji označava borbu, sukob) sa Marsom i ovaj će aspekt biti najaktuelniji do 6-og februara, ali će biti važeći i sve do 20-og, dokle god Venera ne pređe u znak Ovna.


 

Hit frizure za 2023. godinu! Jedna je rešenje za tanku kosu!

Ovo su dani rađanja nesklada, tenzije, sumnji, ljubomore, preispitivanja, borbe, dani osujećenosti – sve validno kroz partnerske odnose bilo koje vrste, ali najpre one emotivne. Da li su sumnje i ljubomora, osećaj izdaje i prevarenosti, osećaj da se partner udaljava realni ili ne?

To već zavisi od mnogo faktora i od vaše natalne karte, kao i od ličnog perioda u kojem ste. No, ovo su i dani jakih strasti i lakog „upadanja“ u tajne, zabranjene, paralelne priče. Naravno, vezano za materijalnu simboliku Venere – ovo je period lošeg baratanja novcem, velikih troškova, izbijanja novca iz džepa. Prilivi mogu biti solidni, čak veći nego inače – ali je odliv novca maltene nemoguće kontrolisati.

Na sve ovo – u nedelju imamo i pun Mesec u znaku Lava koji je u kvadratnom aspektu sa Uranom iz Bika i prvi aspekt koji pravi je opozicija sa Saturnom iz Vodolije. Pa se tako otvara prostor za drame svake sorte – uzburkane, burne, preterane reakcije (najpre emotivne prirode jer Lav je prirodno polje ljubavi i uživanja) ali one koje su se slagale dugo i gomilale ispod površine i sada se više ne daju kontrolisati, nagle preseke i pucanja u odnosima.

Osećaj da vas niko istinski ne razume i da biste najradije iz sopstvene kože pobegli. Tenzija se lako diže, a teško pada. Poslovno i materijalno – osećaj urušavanja planova, blokiranosti ili borba sa preprekama koje se stalno pojavljuju.

I ovi dani do punog Meseca, ali i ceo period do kraja druge dekade februara – prilično zahtevno, izazovno. Treba pokušati osvestiti šta je to što vam donosi nemir, treba otpustiti višak energije koji vam pritiska podsvest i telo….
 

Maska od kurkume za izbeljivanje fleka na koži!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>