Lepota

Ljubav

Podočnjaci će u trenu nestati! Trik Hari Poter naočare! (VIDEO)

Podočnjaci će u trenu nestati! Trik nazvan "Hari Poter naočare" možete pogledati u video klipu, a nakon što je postao viralan mnogi su počeli da ga slede jer su prosto oduševljeni!

Podočnjaci će u trenu nestati! Trik Hari Poter naočare! (VIDEO) Foto: Tik Tok
Uz pomoć korektora nacrtate "Hari Poter naočare" oko vaših očiju, a potom ih razmažete sunđerom za šminkanje ili četkicom.Apliciranjem korektora na ovaj uvrnut način pravite savršenu bazu za senku i dobijate zategnutiji izgled okoloočne regije.

Možda ste navikli da stavljate korektor u par malih tačkica ispod očiju ili brzim zamazivanjem, ali ispostavilo se da je to zapravo nedovoljna količina nanetog proizvoda da u potpunosti prikrije naše neprijatelje - crne kolutove.

 

Da li ste se zapitali, šta sam bio u prošlom životu?!Trik nanošenja korektora postao je viralan na TikTok platformi, pa je recimo video korisnice Serene Lakkiss imao skoro milion pregleda, gde je ona potvrdila da je ovaj način apliciranja podloge savršen za pokrivanje podočnjaka i neujednačenog tena. Takođe tvrdi da je očigledno pogrešno stavljala korektor svo vreme jer da joj sada šminka izgleda mnogo bolje – iako se oduvek trudila da što profesionalnije nanese bazne proizvode.

Nakon njenog videa i drugi su počeli da je slede, ne bi li se uverili u verodostojnost ovog trika. U narednom videu još jedna korisnica ove društvene mreže, ponovila je postupak nanošenja korektora u vidu iscrtanih naočara i ostala potpuno oduševljena.

Da TikTok make up trikovi često deluju kao izmišljanje apsurdnih načina za nanošenje kozmetičkih proizvoda - bespotrebno komplikovanih, no kada je ovaj način apliciranja korektora u pitanju, izgleda da smo dobili jedan sjajan trik!


Detaljnije pogledajte OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Prva

Povezane vesti:


>