Zadruga

Parovi

Verio se Slavko Beleslin, poznati TV urednik i voditelj!

Slavko Beleslin poznati TV urednik i voditelj na korak je od venčanja, pošto se juče verio sa TV urednicom Milijanom Radević posle duže od tri godine stabilne veze.

Verio se Slavko Beleslin, poznati TV urednik i voditelj! Screenshoot/Instagram
Od samog početka veze, par je živeo na istoj adresi u centru Beograda, tako da veridba niti venčanje koje sledi neće ništa bitno promeniti kod njih. 

Jednostavno, rešili su da se vežu i papirologijom i obećaju jedno drugom doživotnu ljubav.

Lepa plavuša i markantni Slavko Beleslin su veridbu obavili samo u krugu najmilijih i proslavili ručkom nakon toga. Veselje za prijatelje napraviće naknadno i biće to dobra žurka.


Slavko je rekao da je tek uz Milijanu shvatio šta znači podrška partnera, a da je takav osećaj imao još dok su se zbližavali, te da mu je ona vratila veru u brak. Milijana je u nekoliko navrata najlepšim rečima govorila o svom mladoženji. 

"Od početka su mi prijali njegova neposrednost, nenametljiva priroda, vedar duh i šarm koga on, bar tako izgleda, nije u potpunosti svestan. Slavko je, s jedne strane, zreo muškarac, dubokog glasa, elokventan, a, s druge, dečak koji se raduje svemu što život donosi, svakom novom danu, izlasku sunca, jutarnjoj vožnji biciklom… Budući da ga uglavnom vezuju za informativne emisije uz koje ide ozbiljnost, nije malo ljudi koji misle da je takav i privatno." - rekla je Milijana u jednom od retkih intervjua povodom ljubavi u kojoj uživa sa poznatim tv licem. 

Inače iza Beleslina je jedan brak koji je propao, a razvod je bio izuzetno težak, tako da mu je Milijanina ljubav višestruko značila i vratila mu je veru u ljubav i brak.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>