Zadruga

Parovi

Brutalna svađa bivših supružnika Zvezdana i Ane Ćurčić! (VIDEO)

Brutalna svađa bivših supružnika Zvezdana Slavnića i Ane Ćurčić nastala je nakon gledanja snimaka gde je Ana videla kako je zapravo izgledao njegov raskid sa ljubavnicom, kao i to da je on imao odnose sa Anđelom i nakon njenog ulaska u Belu kuću.

Brutalna svađa bivših supružnika Zvezdana i Ane Ćurčić! (VIDEO) Foto: Youtube




U toku emisije 'Gledanje snimaka' kometarisao se raskid između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, voditeljka je dala reč Zorici Marković kasnije se u raspravu uključila i Ana i tada je Slavniću pala roletna i počeo je da se svađa sa bivšom partnerkom.





"Ja ovde nisam navijač, nisam savetodavac. Ja asam učesnik i imam pravo da komentarišem. Ja sam sve ovo najozbiljnije shvatila. Prvi deo klipa liči mi na dogovor izmedju Zvezdana i Anđele. Niko ga ne osuđujem ko sam ja njoj. A kada iznesem mišljenje onda sam dvolična. 

Ana me je kupila dobrotom i mirnoćom. Ovo mi deluje na laž, da ova devojka ima plan. Drago mi je da je Zvezdan počeo da priča. I treba dati šansu Ani da kaže svu svoju bol, d aiznese bol za ovim stolom. Misli Zvzdanu dobro, jer se razgovara a ne onako. J a sam šokirana ovim prvim klipom."
- počela je Zorica.




Čime si šokirana Zorice?! - pitao je Zvezdan.

Jako je bitno da se zna da je i ovde rečeno to - dodala je i Anđela Đuričić.

Danas sam rekao da neću ništa jer imam poštovanje prema njoj. Spinuješ bezveze - dodao je Zvezdan Slavnić.





Nisam znala za ovo, rekao si da se povlačiš od obe a na klipu ne izgleda tako - rekla je Zorica.

Smeje ti se ceo sto, a ja te podržavam. Rekao sam da se povlačim, ako je jako nastaviće se - rekao je Zvezdan Slavnić.

Juče me je Ana pozvala i pitala da li postoji dogovor između Zvezdana i tebe. Ja sam sve ovo već ispričala - dodala je Anđela Đuričić.

Mene ne zanimaju ovi ljudi, nisi me saslušao do kraja - rekla je Zorica Zvezdanu.


Po meni emocije ne mogu da se stopiraju. Što se mene tiče ne treba da mi pokazuje nikakvo poštovanje prema meni. Slobodno neka se zabavljaju - rekla je Ana.

Ništa te ne zanima a sve te zanima, ti bi da znaš sve a ne zanima te - rekao je Zvezdan.

Što si toliko nervozna sa guatlicom kada te ne zanima? Što se mešaš onda. Šta sma ja trebao da očekujem od njenog ulaska? - pitao je Zvezdan Anu Ćurčić.

Mislila sam da će se pričati o mom bolu, a on je sve okrenuo ka sebi - rekla je Ana.





Ja nisam mogao da te pitam jer mi krenu suze kada te pitam. Nemoj da mi pričaš da se ne igraš. Igraš fliper sa mnom. - odogovorio je Zvezdan.

Ana svi su videli koliko mu je krivo? - upitala je Ivana.

Šta god da uradim ne valja izgleda. Vidiš mi u očima da me boli, curim tamo kao sunđer sve me boli. Ne valja ništa, sada će da kaže da sam agresivac daj mi lufta. Uradio sam pogrešno ali ne mogu nazad. Sada pričaš jedno a sutra ćeš drugo. Šta se desilo na ovom klipu da si ti sada nešto skapirala što nije - nastavio je Slavnić.











 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>