Region

Svet

Sanja Marinković: Drama u avionu zbog bolesnog sina

Sanji Marinkovicć odmor ne može da prođe bez problema, ali u poređenju sa izgubljenim koferom prošle godine u Austriji, ovo je bila prava trauma. U povratku iz Dubaija njen trogodišnji sin Strahinja dobio je visoku temperaturu! Detetu je bilo toliko loše da su u vazduhu morali da mu ukažu medicinsku pomoć, a voditeljka je 14 sati bila izbezumljena od straha.

Sanja Marinković: Drama u avionu zbog bolesnog sina



To se desilo prošle nedelje na letu Dubai-Istanbul. Kako su Sanja i njen nevenčani suprug Aleksandar Uhrin sa detetom seli u avion, dečaku se naglo slošilo. Izmerili su mu temperaturu i zgranuli se – bila je iznad 39. Alarmirali su dežurnog lekara u avionu.

Medicinska ekipa je brzo pregledala Strahinju i odmah su mu dali injekciju. Sanja se prepala, sve vreme je zapitkivala lekare zašto mu temperatura ne pada i brisala suze. Njen suprug je bio staloženiji i pokušavao je da je smiri i uteši. Lekari su sve vreme bili uz dete, a putnici zabrinuti. Da situacija bude gora, Sanja i njen suprug su nakon sletanja u Istanbul imali samo pola sata da presednu u avion za Beograd, a detetu nije bilo bolje. Lekari sa leta iz Dubaija dali su Sanji detaljne instrukcije za let do Beograda i striktno naglasili da čim slete, odvedu mališana u prvu dežurnu kliniku.
U avionu za Beograd dobili su posebna mesta zbog deteta koje je bilo u lošem stanju. Muž je terao Sanju da odspava, jer je izgledala prilično iscrpljeno, ali ona nije htela ni da čuje. Sve vreme je držala dečaka za ruku i merila mu temperaturu.Detetu je bilo bolje i živnulo je tek kad su se približili Beogradu. Voditeljka je odmah pozvala taksi i odjurila kod lekara.

"Agonija je isuviše dugo trajala. Putovali smo 14 sati i ne možete ni da zamislite koji je to osecaj kada vam dete ima toliku temperaturu, a vi ste bespomocni u avionu. Bila sam van sebe, ali Strahinja je sada dobro" - kaže Sanja.

izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>