Zadruga

Parovi

Oglasio se Mateja Matijević u vezi Anđele Đuričić!

Ova zadrugarka šokirala je naciju ove sezone u rijalitiju "Zadruga" zato što je zbacila svoju "odoru svetice" i ušla u vezu sa oženjenim čovekom. Sada se oglasio njen bivši, Mateja Matijević.

Oglasio se Mateja Matijević u vezi Anđele Đuričić! Screenshoot/Instagram

Anđela Đuričić se šokirala kada ju je Ana Ćurčić, bivša žena Zvezdana Slavnića, pred čitavom kućom optužila da je u prošloj sezoni rijaltiija imala s**s sa Matejom Matijevićem.Anđela je to oštro demantovala, a zbog Anine tvrdnje pomislila je da joj je to Mateja ispričao, zbog čega se prodrala u kameru i obrušila na bivšem dečka kojem je poručila da se "ne kači na njeno ime", te da će svako ko bude o njoj iznosio laži odgovarati. Tim povodom za Pink se oglasio Matijević.


Iako je ranije, tokom pete sezone "Zadruge", ali i emisija "Narod pita", Mateja Matijević, prema mišljenju brojnih zadrugara i gledalaca, ostavljao prostora da se pomisli da je sa Anđelom bio intiman, on sada, takođe, to oštro demantuje.


"Hoću samo da kažem da nismo imali s**s, to sam jednom prilikom već demantovao, ali izgleda nije bilo dovoljno da se stane više na put ovim glupim pričama. Totalno želim da se izuzmem iz ovih tema. Niti sam išta javljao Ani, kako Anđela kaže, a ne znam ni zašto me je Ana uopšte pomenula. Ja sam sva mišljenja i sve što je trebalo govorio dok sam bio učesnik." - kaže Mateja.


U kratkom razgovoru za naš portal, Matijević se osvrnuo i na Anđeline pretnje koje mu je uputila, jer misli da on o njoj napolju priča loše i iznosi laži.

Očigledno joj je predstavljeno kako ja napolju vilenim, ko zna šta pričam. Baš glupo i bespotrebno, ne krivim Anđelu u ovom slučaju i samo hoću da stavim tačku na ove priče. I sami znate da se ne oglašavam opšte i da, kad god me pozovete za komentar, ja vam kažem da to ne želim da komentarišem - zaključio je bivši zadrugar Mateja.Bivša zadrugarka Ana Jovanović, međutim, tvrdi suprotno.
 

Kija Kockar potvrdila da je Vanja dobila poruku od Ane Ćurčić!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>