Zadruga

Parovi

Anđelina veza sa Zvezdanom Slavnićem nije nikakva slučajnost!

Anđelina veza sa Zvezdanom Slavnićem nije nikakva slučajnost jer je i ranije imala pik na starije imućnije muškarce, bar tako tvrdi neko ko je poznaje... 

Anđelina veza sa Zvezdanom Slavnićem nije nikakva slučajnost! Screenshoot/Instagram

Anđela Đuričić koja se u petoj sezoni "Zadruge" istakla po smernosti, imala je vezu sa cimerom Matejom Matijevićem, koji je duplo mlađi od Zvezdana Slavnića, što je mnogobrojne gledaoce navelo da se zapitaju šta se to sa Anđelom dešava. 

Mnogi su bili u neverici kad se upustila u ljubavni i intimni odnos sa Slavnićem, koji je ušao u rijaliti kao muškarac koji kod kuće ima nevenčanu suprugu Anu Ćurčić.


Izvor blizak frizerki iz Herceg Novog tvrdi da je ona po završetku "Zadruge 5" bacila oko na bogatog crnogorskog biznismena, piše Kurir.


Međutim, ima onih koji smatraju da Anđelina veza sa Zvezdanom nije nikakva slučajnost i tvrde da je ona i ranije imala pik na starije imućnije muškarce.


Izvor blizak frizerki iz Herceg Novog tvrdi da je ona po završetku "Zadruge 5" bacila oko na bogatog crnogorskog biznismena.

- Anđela je posle rijalitija odmah otišla kući u Crnu Goru. Nenadano joj se desilo da se zaljubi, i to u imućnog biznismena koji drži plažu u Tivtu. Upoznali su se sasvim slučajno, a ona je želela da tu priču podigne na viši nivo. Međutim, kako važi za ozbiljnog dasu u gradu, ugostitelj nije pridavao mnogo značaja njihovom poznanstvu, jer mu nikako nije išlo u korist da se pročuje da se viđa sa zadrugarkom.

- Đuričićeva je nastavila da dolazi na plažu, ali bezuspešno. U tom periodu je dosta potencirala priču u javnosti kako rijaliti nije više sfera njenog interesovanja. Ona se trudila da uvek bude blizu bogatog Crnogorca, često su ih ljudi viđali u zajedničkom društvu - priča za Kurir izvor blizak Anđeli.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Kurir

Povezane vesti:


>