Zadruga

Parovi

Car krivi Aleks za raspad njihove veze! Ne može da pređe preko prošlosti!

Filip Car krivi Aleks Nikolić za raspad njihove veze! Ne može da pređe preko njene prošlosti, a tu je i sumnja da ona još uvek pati za Janjušem.

Car krivi Aleks za raspad njihove veze! Ne može da pređe preko prošlosti! Foto: Youtube




Filip Car i Aleksandra Nikolić su razgovarali na garnituri u dnevnoj sobi. Pričali su o Carevom sukobu sa Majom Marinković, ali i o njihovom odnosu:



Meni bude krivo kada tebe vidim takvog - rekla je Aleks.

Znam, ali ja sam sam kriv, nema meni pomoći. Imam problem sa bolesnicom, a ona me gazi. E neće me gaziti, nisu me gazile ozbiljne glave a ne ona. Meni nije to to, ja ne mogu da se pomirim sa njom, pravim sebi problem, a meni to nije to. - rekao je Car.

Ja ne znam kako ćeš ti izdržati narednih pet meseci - dodala je Aleks.

Jesam li ja tebi problem - upitao je Filip Car.

Nisi, ja sam problem, sama sebi - odgovorila je Aleks.





I ja sam problem sam sebi, zbog tebe, a i ti si problem sebi, zbog mene... Ne mogu da pređem preko tvojih bivših odnosa i tvog foliranja, a opet nisam trebao da uđem u ovaj odnos. Trebalo je da ostanem sa tobom pa makar se svađali oko svega - dodao je Filip Car.

Ja sam konstatno sumnjiv u odnosu sa tobom. Nemam mira, meni stvari iz tvojih prošlih odnosa nisu jasne. Meni se mozak vrti trista u sat - nastavio je Car.


Ti meni tražiš grešku u svemu, ja ne mogu da se foliram dok spavam sa nekim - rekla je Aleks Nikolić.

Ma da, a ono sa Janjušem, spavali u hotelu nakon venčanja - dodao je Car.

Pa to je bio zadatak, mi smo se družili, a ti ako si sumnjao u moje emocije prema tebi, ti si bolestan - rekla je Aleks.

Ti na mene gledaš posebnije nego na druge, ali ja uvek sumnjam u tebe, jer ti pookušavaš svoju foliražu da prebacis na mene - rekao je Filip.









 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>