Zadruga

Parovi

Ana Ćurčić nazvala Anđelu presvetom gutalicom! Drugarica popadija van sebe!

Zvezdanova nevenčana supruga Ana Ćurčić, nazvala je njegovu ljubavnicu Anđelu Đuričić "presvetom gutalicom"! Drugarica popadija van sebe! A evo šta je uradio njen rođeni brat!

Ana Ćurčić nazvala Anđelu presvetom gutalicom! Drugarica popadija van sebe! Foto: Youtube





Anđela Đuričić, učesnica "Zadruge", priznala je danas da ne može da dočeka večerašnji "Pretres nedelje" kako bi se konačno suočila sa Anom Ćurčić, bivšom suprugom njenog sadašnjeg dečka, 22 godine starijeg Zvezdana Slavnića.


Odmah nakon Aninog ulaska u "Zadrugu", Anđela se povukla u izolaciju, gde je preplakala i prespavala vikend, odobrovoljila se rano jutros, kada je sa Zvezdanom, koji joj je prethodno najavio petomesečnu pauzu, ipak imala žestoki seksualni odnos, naočigled kamera.


Na današnu podelu budžeta došla je spremna i vidno raspoloženija, a Ana nije propustila priliku da je "pecne" za crnim stolom, te ju je pred svima nazvala "presvetom gutalicom", što je izazvalo muk u kući. Anđelin odgovor je, ipak, izostao.


Gledaoci "Zadruge" na društvenim mrežama ne prestaju da polemišu o tome kroz šta sve zbog Anđele prolaze članovi njene porodice i kako gledaju na ovogodišnje, za mnoge iznenađujuće i skandalozno učešće njihove mezimice, koja im je prošle godine bila ponos i dika.


Otkako je Anđela stupila u vezu sa Zvezdanom sa kojim ima transparentne seksualne odnose i otvoreno radi na potomstvu, što je priznala sinoć u intervjuu, članovi njene porodice se ne oglašavaju za medije, ali ni prijatelji, koje je Đuričićeva uoči ulaska u rijaliti zadužila da sarađuju sa sedmom silom i daju izjave. 

Anđelin otac je pre nekoliko dana spustio slušalicu ekipi portala Pink, a danas su pokušali u više navrata da kontaktiraju njenog rođenog brata, koji nije odgovarao ni na poruke, niti pozive.





Na telefonski poziv novinara odgovorila je samo Anđelina drugarica, popadija Jelena, koja joj je svojevremeno snimila novogodišnju video-čestitku, koja je Đuričićevoj prikazana u "Zadruzi". 

Čim je postavljeno pitanje u vezi sa Anđelom Đuričić, Zvezdanom i njegovom bivšom suprugom Anom, popadija je unezvereno ponavljala:

- Ne, ne, ne... Ne! Ništa, ništa, ne komentarišem, ne - ponovila je nekoliko puta popadija, a potom prekinula poziv.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>