Style

Ljubav

Mesečni horoskop za februar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica!

Pročitajte mesečni horoskop za ferbruar 2023 godine prvi deo, ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica. Evo šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja. 

Mesečni horoskop za februar: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav i Devica! Svet Plus

Pogledajte šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih mesec dana:OVAN

Ljubav

Slobodni pre početka treće dekade meseca i ulaska Venere u njihov znak – i nemaju neke posebne emotivne prilike. Bar ne one stabilne, trajne. Možete eventualno maštati i sanjariti o nekom (stvarnom ili imaginarnom) ili pak tokom druge dekade meseca ući u površnu, kratkotrajnu priču koja može imati elemente tajnosti i avanture. I za zauzete Ovnove je treća dekada meseca relaksirajuća kada su njihova partnerstva u pitanju. Do tada – treba biti prilično obazriv jer iz malog nerazumevanja mogu da proizađu velike turbulencije u vezama. Pogotovo će biti „osetljivi“ na probleme oni u čijim odnosima postoji neki vid sumnje, ljubomore i gde nema međusobnog poverenja i otvorenosti. Zauzetim Ovnovima stoji mogućnost da se upuste u paralelnu, tajnu vezu – razmislite, jer možete sebi iskomplikovati život.

Posao

Osećate da se situacija promenila na bolje i sada žurite da što pre postignete ono što ste zacrtali. Žurba i impulsivne odluke u ovom mesecu nisu povoljne po vas, bar ne tokom prve dve dekade. Sačekajte pravi momenat koji je tokom treće dekade februara. Moguća su češća poslovna putovanja, dosta dogovora, susreta, sastanaka – prave rezultate ćete videti tek krajem februara i u martu mesecu. U prve dve dekade budite obazrivi – poslovno okruženje je naelektrisano, lošiji odnosi sa kolegama i saradnicima.

Zdravlje

Mogući su povremeni problemi sa spavanjem, ali i sa ishranom. Meteoropate mogu imati izraženije tegobe, naročito glavobolje.

 

BIK

Ljubav

Slobodni Bikovi će imati prilično aktivan društveni život, povezanost sa prijateljima kroz druženje, zabave, izlaske, provod. Da će emotivnih prilika biti – biće, jer vi ćete biti raspoloženi za flert, a postojaće i osobe koje su zainteresovane za vas. Neki od vas će, povučeni strašću i instant hemijom sa jednom osobom – biti skloni da se upuste i u avanturu, pa i tajnu ljubavnu aferu. Generalno, ne savetuje vam se da naglavačke ulećete u ljubavne priče, jer postoji šansa da one budu komplikovane i turbulentne. Zauzeti Bikovi – vi ćete se igrati malo „vruće-hladno“ igrica sa partnerom, a u vašem odnosu će strasti, bar tokom prve dve dekade biti dominantne. No, kao što strasti mogu zagrejati vašu spavaću sobu, one mogu zagrejati i sklonost ka raspravama, podstaći nervozu i pokvariti vam komunikaciju.

Posao

Sa nadređenima ćete imati zategnut odnos i lošiju komunikaciju, oscilacije će postojati tokom celog februara. Mnogima od vas je potreban neki vid promene, ali je malo verovatno da je možete ostvariti sada. Ovaj mesec bi mogao biti početak intenzivnih planova ili vaših akcija usmerenih ka traženju drugog posla. Finansije – iako ćete tokom ovog meseca imati više mogućnosti da zaradite – očekuju vas i planirani, ali i neplanirani izdaci i generalno gledano – trebali biste da budete oprezniji u trošenju novca.

Zdravlje

Promene u načinu ishrane doneće brzo rezultate. Potrebno vam je više odmora, relaksacije, opuštanja. Stariji Bikovi mogu imati tegobe sa krvnim sudovima.

 

BLIZANCI

Ljubav

Slobodnim Blizancima jednostavnije emotivne prilike slede od ulaska u treću dekadu februara. Do tada – mogućnosti za tajne, avanture, prolazne i površne odnose u koje vas može uvući strast i impulsivnost. Oni koji rade mogu pokrenuti i aferu kroz posao. Generalno – aktivniji ste i društveniji u ovom periodu, sledi vam više interesantnih novih poznanstava. Neke od vas prošlost može iznenaditi kroz kontakt krajem prve dekade i u poslednjih par dana meseca. Zauzeti  – poslovne obaveze će vam oduzimati mnogo vremena i energije, pa ćete malo moći da se posvetite partneru. Takođe, partner sa razlogom ili bez može sumnjati u vašu vernost. Ne dolivajte ulje na vatru, ove pojačane strasti možete iskoristiti i na mnogo lepši način. Izvesna je povremena tenzija koje se smiruje od poslednje nedelje februara.

Posao

Malo je verovatno da ćete biti zadovoljni poslovnim situacijama u prvoj polovini meseca. Ono što ste očekivali može vam se izmaknuti iz ruku. Sa kolegama ćete imati promenljiv odnos, a povremeno može doći i do tenzija sa nadređenima. Drugi deo februara je povoljniji po vas i po finansijskim pitanjima, ali vam daje šansu i da pokrenete nove poslovne projekte i da jednostavnije funkcionišete sa saradnicima. Umećete da se usmerite, organizujete i fokusirate na ono što vam je najbitnije.

Zdravlje

Zdravstvena situacija kreće na bolje. Višak energije koji imate pokušajte da usmerite na fizičku aktivnost, koja vam je sada neophodna.

 RAK

Ljubav

Venera u znaku Riba može aktivirati vaš ljubavni život, ali sve dok je Mars u vašem dvanaestom polju – novozapočete emotivne veze se mogu pokazati kao klizav i nestabilan teren, pogotovo ako u njih uđete vođeni jakim strastima i nerealnim očekivanjima. Kombinacija hemija-zanos-idealizacija nije baš dobar temelj za nešto što bi moglo potrajati. Moguća je ljubav i na putovanju, kao i u osobu koja je daleko od vas. Zauzeti Rakovi – biće trenutaka tokom februara kada ćete biti posebno sumnjičavi i ljubomorni, preispitivati i analizirati svaki partnerov postupak i reči. Neki od vas sa razlogom, neki bez. U svakom slučaju, vaša lična nesigurnost i pojačani strahovi mogu povremeno napraviti tenziju u odnosu. Bolje je da ovaj period iskoristite da se više povežete sa partnerom, uživate, putujete, približite se.

Posao

Pun Mesec početkom februara može pokrenuti želju za trošenjem, ili vas pak „podsetiti“ na finansijske obaveze koje niste izmirili. Polje dugova je naglašeno tokom celog perioda – vratite ono što ste pozajmili ili pak podsetite dužnike na dug prema vama. Generalno – februar je zahtevan i mentalno iscrpljujuć po vas – velika količina obaveza, mnogo toga treba na vreme završiti, a odnosi sa saradnicima povremeno neće biti skladni. Potreba da nešto promenite i to što pre je sve jača, sačekajte kraj februara i mart.

Zdravlje

Promenite navike po pitanju ishrane. Stres je izražen, a povremeno se može javiti kod nekih od vas i anksioznost. Potrebno vam je više odmora i sna, ali i pokret, fizička aktivnost.

 

LAV

Ljubav

Krutost, tvrdoglavost, mrzovoljnost i funkcionisanje na svoju ruku – bez dogovora sa partnerom, može dovesti tokom februara do većih problema – ali u onim vezama koje su već duže vreme klimave, nestabilne i dotrajale. U odnosima koji su stabilni biće par perioda koji mogu poljuljati na kratko vas i partnera a najizazovniji su tokom prve dekade meseca. Poslednja nedelja februara donosi mogućnost za više uživanja sa voljenom osobom, pa i za kratko putovanje. Slobodni Lavovi – raspoloženiji ste za druženja, izlaske i nova poznanstva – ali sve ovo će uglavnom u emotivnom smislu donositi povremene flertove, kratke brze vezice i avanture. Da bi se neko poznanstvo razvilo u pravcu pravog i stabilnog ljubavnog odnosa moraćete da sačekate sam kraj februara i da se radujete ulasku u mart mesec.

Posao

Veći deo februara je naporan u poslovnom smislu. Bićete zatrpani velikom količinom obaveza, imaćete više puta distrakcije ili probleme u komunikaciji sa saradnicima (ili pak kvarove tehnike i otežanje po papirološkim pitanjima) koji će vas vraćati korak unazad, a i odnosi sa nadređenima mogu biti povremeno napeti. Ne preuzimajte previše na sebe da biste se dokazali – čuvajte svoju energiju i snagu, jer tek ulazite u pravi poslovni period od kraja februara. Finansije nestabilne u prvoj polovini meseca.

Zdravlje

Imunitet je još uvek nestabilna stavka kod vas. Posebno ste osetljivi u prvoj dekadi meseca – moguće su intenzivnije prehlade, viroze, upale.

 

DEVICA

Ljubav

Venera u tranzitu kroz polje partnerstava i braka može doneti prijatne trenutke sa partnerom i pomoći da se nađe više vremena za intimu, nežnost, bliskost. No, sa druge strane gledano – pošto Venera pravi neke zahtevne aspekte – moguće je da će Device povremeno imati jake napade sumnje, ljubomore i nepoverenja. Da li su vaši strahovi realni ili ne – to je potpuno individualno, ali vam se svakako ne preporučuje da tokom februara povlačite nagle poteze po pitanju vašeg odnosa, sačekajte da se stvari malo razbistre. Slobodne Device će imati zanimljiv ljubavni mesec – hemija i varnice između vas i neke osobe će postojati, samo je bitno da ne žurite i da bolje upoznate osobu koja vas privlači. Nerealna očekivanja od nekog emotivnog početka mogu vam se obiti o glavu. Moguće su i tajne veze.

Posao

Na poslu će tokom februara doći do nekog vida reorganizacije ili većih promena. Moguće je da će vam biti ponuđeno novo radno mesto – dobro razmislite da li ste spremni da ovo prihvatite. Aktivan period je pred vama, onaj koji će vam doneti zahtevnije i odgovornije obaveze, ali će vam istovremeno dati mogućnost da se istaknete i napredujete. Radno okruženje će biti pod tenzijom, prisutna je žurba i povremeni napeti odnosi sa kolegama i saradnicima. Finansije su nestabilne u prvom delu februara.

Zdravlje

Pad imuniteta je moguć od ulaska u drugu dekadu februara. Starijima su osetljivi zglobovi i kičma, dok bi mlađi trebali da se čuvaju prehlada i eventualnih povreda.
 

Mesečni horoskop za februar: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>