Zadruga

Parovi

Slovenka Nikolić zapretila Zvezdanu Slavniću i Mariji Kulić!

Slovenka Nikolić zapretila Zvezdanu Slavniću i Mariji Kulić! Kipti od besa i u strahu je za bezbednost svoje ćerke.

Slovenka Nikolić zapretila Zvezdanu Slavniću i Mariji Kulić! Foto: YoutubeZvezdan Slavnić i Aleksandra Nikolić sinoć su imali svađu tokom emisije ''Pitanja gledalaca'', a tim povodom se oglasila i Aleksandrina majka Slovenka Nikolić koja ne krije da je uplašena za bezbednost svoje ćerke.

- Sinoć sam videla nenormalan strah u mom detetu, meni je teško kada je gledam. Zvezdan ima probleme sa Anđelom, svađali su se, pa se istresao na Aleksandru. Ne znam šta on misli, da je Bog?! Bog ne može biti niko, Bog samo jedan postoji! 

Neka zapamti da sam ja ipak ta neka Lola, bila sam poznata u celom svetu, pa i ovde! Da li je normalno da moje dete prebledi zbog njega?! Zgrožena sam - priča Slovenka za Pink i dodaje:- Bolje bi mu bilo da ostavi moje dete na miru! Neka ostavi moje dete na miru, bolje bi mu bilo, prenesite mu to! Pretrpela je strah u izolaciji, jer ja je znam, poznajem moje dete, a Filip g*vnar na njega utiče mnogo i govori mu sve, da bude sa mojom Aleksandrom, a ne sa Anđelom. Imaju ti ljudi dušu?!


Kako kaže Slovenka, Mariju Kulić će ganjati na sudu:

- Vidim šta pokušavaju tamo da urade od moje Aleksandre! Videli tu se procente njene, videli su da nije pala, pa hoće da je spuste, pogotovo ta prokleta Marija. Napisaću u subotu čestitku za nju, pa neka joj preda Aleksandra. Ići ću na Vrhovni sud zbog nje, zbog stvari koje radi da bi moje dete bilo poniženo! 

Ona sve nagovara, stavila ih u izolaciju... To je žena... Ne znam kako bih je nazvala! Ona će nositi svoj krst kako treba, to nek joj bude jasno! Doći ću do Vrhovnog suda zbog Marije! Neka to zapamti, slobodno joj kažite.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>