Region

Svet

Region

Serija Lako je Raletu epizoda 1: Luckasta porodica Todorović! (VIDEO)

Serija "Lako je Raletu" epizoda 1. biće emitovana na RTS-u u ponedeljak 30. januara u 20 časova. Luckasta porodica Todorović...

Serija Lako je Raletu epizoda 1: Luckasta porodica Todorović! (VIDEO) Foto: Promo





Serija "Lako je Raletu" epizoda 1:


Rale je uspešan sportski novinar, a uz to i muž, otac troje dece, sin i brat.

Malo je reći da je život koji vodi uzbudljiv i dinamičan. U stanu porodice Todorović nikada nije dosadno, a mnogobrojnim peripetijama koje proživljavaju Rale i njegova žena Ivana, doprinose dosadne i nametljive prve komšije- Raletovi roditelji i brat. 

Sve što Ivana želi je da svoj rođendan, bar jednom, provede samo sa svojim mužem Raletom i decom. Ali kada si član luckaste porodice Todorović to neće ići tako lako. 

Rale čini sve da spreči svoje roditelje Cicu i Dragana i brata Stoleta da, iz najboljih namera, pokvare Ivanin rođendan. Istovremeno, Ivana je  nezadovoljna što Rale ne ume na pravi način da iskaže emocije prema njoj. 






Otkrivaju da uzrok takođe leži u tome što su Cica i Dragan bili škrti u pokazivanju ljubavi.


Sve to se, baš kao i pokvarena slavina koju Dragan popravlja, izliva u bujicu osećanja, koju niko nije zaista želeo.



Igraju: Andrija Milošević, Maša Dakić, Ljiljana Blagojević, Branimir Brstina, Aleksandar Srećković, Petra Semiz, Ilija Lukešević, Matija Lukešević, Nemanja Oliverić, Andrijana Oliverić i Rade Marković



Od ponedeljka, 30. januara, radnim danima od 20 časova na Prvom progrmu RTS-a počinje nova humoristička serija Lako je Raletu.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/rts

Povezane vesti:


>