Region

Svet

Region

Azbuka našeg života 2: Životi glavnih junaka godinu dana kasnije!

Serija "Azbuka našeg života 2" snima se u najveće, a premijera novih 11 epizoda se očekuje na jesen. Životi glavnih junaka godinu dana kasnije...

Azbuka našeg života 2: Životi glavnih junaka godinu dana kasnije! Instagram/srpska_kinematografija




U novim epizodama, u živote glavnih likova vraćamo se skoro godinu dana kasnije... 

Središte priče i dalje zauzimaju Vesna i Uroš Popović. Međutim, u ovoj fazi, njihovi putevi naizgled se razilaze.

Dok Uroš sa Anom gradi novi život, Vesna nastavlja sama i donosi odluku da se posveti svom poslu, pronalazeći radost i svrhu u tome. 

Ipak, iznenada, i jedno i drugo se suočavaju sa okolnostima koje će trajno uzdrmati ovaj novonastali životni balans.







U prvoj sezoni serije “Abuka našeg života” pažljivo je birana glumačka ekipa u kojoj smo gledali mnoga poznata lica, ali i otkrili i neka potpuno nova. 

Tu su bili glumci Aleksandra Janković, Jadrana Malkoviča, Nebojše Milovanović, Isidore Simijonović, Anđelke Prpić, Anastasia Mandić, Nedeljko Bajić, Miona Marković, Jovana Stipić, Tihomir Stanić, Katarina Gojković, Milena Pavlović, Đorđe Mišina, Aljoša Vučković, Radoš Bajić, kao i sama autorka romana po kome je serija nastala, Mirjana Bobić Mojsilović.


U nastavku priče, ovoj sjajnoj glumačkoj ekipi pridružiće se zvučna imena domaće glumačke scene, kao što su popularni glumac Radivoje Raša Bukvić, srpsko-američka glumica Ana Aleksander, Aleksandar Srećković, Milan Kalinić, Slaviša Čurović, Jelena Mur, Vladan Dujović.


Rediteljka Jelena Bajić Jočić ističe da su uvek najteže izneti ozbiljne, višeslojne, zahtevne dramske scene:

“To su momenti koji iziskuju maksimalno mentalno, fizičko i kreativno angažovanje. Takve scene ne dopuštaju ni minimalne pogreške. U suprotnom, izostaće dubina emocija, iskrenosti i autentični u karakterima. Ova serija je prepuna emocija i zahteva od glumaca da se potpuno predaju svojim ulogama i da se suoče sa svojim unutrašnjim demonima kako bi se mogli potpuno predstaviti likovima koji su im dodeljeni”, rekla je Jelena za Blic.





U ovom trenutku, snimanje se nastavlja i svi učesnici rada su uzbuđeni što će gledaoci imati priliku da vide kako će se razvijati priča u drugoj sezoni. 


Publika će moći da se vrati u život Vesne i Uroša Popovića i da prati njihove puteve koji se naizgled razilaze, ali i dalje su povezani. Oni će se suočiti sa okolnostima koje će ih trajno uzdrmati, ali će ih istovremeno i učiniti jačim.


Jelena Bajić Jočić je potvrdila da će se serije “Azbuka našeg života 2” prikazivati na televiziji u narednom periodu i da će publika imati priliku da se vrati u ovaj svet i prati kako se njegovi junaci suočavaju sa svojim izazovima. 

Svi su uzbuđeni što će publika imati priliku da vidi kako će se razvijati priča i kako će se karakteri razvijati. 


Oni su spremni da se suoče sa svojim izazovima i da pruže publike najbolju moguću zabavu.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic/Tvinemania

Povezane vesti:


>