Zadruga

Parovi

Moka Slavnić se obratio Ani, nakon njene izjave da je on nula od čoveka! (VIDEO)

Moka Slavnić se obratio Zvezdanovoj bivšoj supruzi Ani, nakon njene izjave da je on dobar sportista i nula od čoveka! 

Moka Slavnić se obratio Ani, nakon njene izjave da je on nula od čoveka! (VIDEO) Foto: Youtube

U emisiji "Izbacivanje" pušten je prilog odnosa Aleks Nikolić i Zvezdana Slavnića, kao i emotivni krah Anđele Đuričić, o čemu je voditeljka Dušica Jakovljević porazgovarala sa Mokom Slavnićem i Slovenkom Nikolić. 

Moka se osvrnuo i na izjavu bivše snajke Ane u emisiji "Premijera - Vikend specijal":

Koliko ste primetili Zvezdanovu borbu? - pitala je Dušica. 

"On je došao iz jednog sveta, da kažem na Havaje. Ja sam bio šokiran koliko je dao pristup ljudima. Sad mu zameraju što je prijatelj sa svima. To je rekao jedan degenerik. Zvezdan se snašao kako je trebalo da se snađe. Pravdoljubiv je, voli da bude ženski zaštitnik. Njemu se desio život, ne može da se vrati više. Njegova bivša je danas u "Premijeri" rekla da su 4 godine zajedno, ja to nisam hteo pre da kažem. To što su bili u mladosti, parcijalno su bili. 7 i po, pa 2 i po, pa 4 i po. 


Bio sam izvređan, da sam kao čovek nula. Hvala joj. Ali ona je povređena žena, ima prava. I važno je da li je 4 godina ili 15. Nije isto. Ali ja to ne umanjujem. I da kažem, ako nema burme, ne može devojka da bude švalerka ili ljubavnica. Ne pravim razliku između bračne ili vanbračne. Ali za Anđelu je to razlika i ja sam na njenoj strani." - rekao je Moka Slavnić.Ja ne mogu da amnestiram prevaru - dodala je Dušica.

Ko je koga prevario? Rekao je istog trenutka. Rekao je - poručio je Moka Slavnić. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>