Region

Svet

Dejan Matić prvi put progovorio o odnosu sa bratom!

Dejan Matić prvi put progovorio o odnosu sa bratom! Imao sam malo teži put od Saše, kada sam došao na scenu meni je prvi cilj bio da ne obrukam brata...

Dejan Matić prvi put progovorio o odnosu sa bratom! Foto: crnipetao

"Sa većinom saradnika sam prijatelj i spojili smo posao i druženje. Nikada nisam imao problem da kažem ako mi se nešto ne sviđa ili da nije za mene, a umem sam, pa i dan danas umem da procenim šta je za mene i u čemu se lepo osećam. Većinu pesama sam otpevao kao demo snimke i onda vidim da li se pronalazim." - objasnio je Dejan Matić.Iako mnogi misle da je Dejanu bilo lakše da se „probije“ u estradnom svetu zahvaljujući Saši koji je u muzičke vode kročio pre njega, istina je potpuno drugačija.

"Meni je drago što je Sale prvi počeo i dve godine pre mene izašla je „Maskara“. Čovek je napravio revoluciju i trebalo je odvojiti Dejana i Sašu Matića. Kada sam došao na scenu meni je prvi cilj bio da ne obrukam brata, ali mislim da sam imao malo teži put. Napravio sam dobru priču uz pomoć svojih saradnika, malo sam se i stilski odvojio" - istakao je Dejan Matić za "Grand" i dodao da je preponosan na ono što su obojica ostigli isključivo svojim trudom, radom i predanošću.

"Bitno da smo napravili svoje karijere i da svako ima svoje pesme, evo sad smo bili na Saletovom koncert i moja ideja je bila da banem na koncert, ma to je bio spektakl!" - rekao je Dejan sa osmehom.

Iako mu nije bilo lako, Dejan priznaje da od muzike nikada nije ni pomislio da odustane:

"Nikada nisam pomislio, niti ću, ali da se ne bavim pevanjem verovatno bi bio neki IT. Imam ja na svom telefonu i računaru govorni softver i zato dosta dobro poznajem." - otkrio je pevač.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>