Zadruga

Parovi

Oglasio se advokat Ivana Marinkovića! Policija radi svoj posao!

Oglasio se advokat Ivana Marinkovića! Policija radi svoj posao, a i njegov pravni zastupnik je pripremio tužbu za Filipa Cara.

Oglasio se advokat Ivana Marinkovića! Policija radi svoj posao! Screenshoot/Instagram
Filip Car i Ivan Marinković žestoko su se sukobili na Božić, nakon čega je usledila i tuča, zbog koje je obezbeđenje moralo hitno da reaguje. 

Produkcija je istog momenta reagovala, obezbeđenje ih je razdvojilo, a Car je kažnjen mesečnim honorarom. Međutim, tu nije kraj. 


Ivan Marinković je zahtevao da odmah izađe napolje kako bi dao izjavu policijskim službenicima, a kako je nedavno Lepi Mića otkrio pred kamerama rijalitija, Car je trenutno na uslovnoj kazni u trajanju od 3 godine, pa je i zbog toga situacija podignuta na viši nivo


Na zvaničnom Instagram profilu Ivana Marinkovića oglasio se i Marinkovićev advokat u ime svog klijenta podneo i privatnu tužbu, iako je policija reagovala po službenoj dužnosti.

- Za sve vas koji pitaju i pružaju veliku podršku Ivanu policija radi svoj posao. Osim njih, Ivanov pravni zastupnik je pripremio tužbu za ovog "gospodina". Hvala na ogromnom broju poruka podrške - stoji u objavi na profilu Ivana Marinkovića.

Isplivao je i snimak razgovora Filipa Cara i Miljana i Zvezdana gde se Car požalio cimerima zbog kazne koja mu sleduje.

- A nekad za neko malo s*anje, za šamar dobiješ više nego da nekog demoliraš. Zavisi sa kim imaš posla. Ispade da ja za Ivana više na*ebah nego ne znam ko - rekao je Car i dodao:

- Meni je Ivan napravio kazneno delo. Za svoju sigurnost. Šta je sve istrkeljao - napad na njega. Meni kaže ovaj, da meni kao stranom državljaninu, na uslovnu je ovo kazneno delo. Ovo što je ispričao. Ukoliko se to i dokaže, u velikom sam problemu. Zato ja sada samo prođem pored njega.
Video pogledajte OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>