Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 16. januara do 22. januara 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Za aktivnost, živost i energiju koja će vam u ovoj nedelji svakako trebati, predlažemo jedan laganiji jelovnik koji će u sebi sadržati puno salata ili čorbice, potaže, variva od kombinacije mesa i povrća.

Ljubav

Da prođe još ova nedelja da bi vladar Blizanaca (tu se nalazi vaš Mars) prvo krenuo direktno pa onda I “uhvatio brzinu” – I vi ćete biti u potpunosti tip top. Već sada vam je energija neuporedivo bolja nego ranije, počeli ste da se vraćate sebi I nije čudno što češće nego ranije privlačite zainteresovane poglede, a I vama je lakše da ostvarite neke zanimljive kontakte, da flertujete I zabavite se. Neko će slučajno naleteti na bivšeg partnera, a neko će naleteti na osobu koja bi mu mogla postati značajna vrlo brzo. Zauzeti – evidentno ste partner I vi u boljem raspoloženju, situacija je korektna I prilično stabilna.

Posao

Poslovno ćete se samo delimično pomeriti. Ili ćete morati da ulažete ogromnu količinu truda da biste ispravili I rešili neke situacije koje se već prilično dugo vuku. Dosta toga vezano za posao će vas nervirati jer su mogući I tehnički, administrativni I papirološki problemi a moguće je I nerazumevanje sa onima sa kojima sarađujete. Sve ćete vi ovo rešiti I završiti, ali je moguće da ćete po nekim pitanjima kasniti. Finansijski prilivi su vam solidno postavljeni, ali ćete morati da platite neku veću stavku ili veći trošak.

Zdravlje

Mogući su problemi sa kostima, zglobovima, kičmom. Mlađi – pokrenite se. Oprez u saobraćaju.

 



BIK

Hrana

Jeste dobar momenat da poradite na svom načinu ishrane ili da krenete na dijetu, ukoliko je to ono što želite. Neke od vas intenzivno može privlačiti brza hrana ili sve od mesa I mesnih prerađevina.

Ljubav

Iako je odnos sa emotivnim partnerom korektan, vi lično niste nečim zadovoljni. Možda se ovo vaše nezadovoljstvo ne vezuje za sam odnos, već ste previše okupirani drugim stvarima koje vas čine nervoznim I ne dozvoljavaju da se opustite sa voljenom osobom. A možda je kod nekih od vas došlo do izvesnog zasićenja, hlađenja, distanciranja. U svakom slučaju, nečega vam je preko glave. Što se tiče slobodnih – pa, vi se baš I nećete proslaviti po pitanjima ljubavi. Ili ćete da se osvrćete ka prošlosti ili ćete naletati na osobe za koje ste svesni da vam ne mogu doneti lakoću I emotivnu stabilnost.

Posao

Poslovni segment je ono što vas okupira I što vam odvlači najviše energije u ovom periodu. Prilično ste opterećeni I stegnuti nekim situacijama, a vrlo je moguće da vam nadređeni ni malo ne olakšavaju već naprotiv – samo otežavaju svojim zahtevima ili kontrolom. Na sve ovo – finansijski segment, nešto što je vama od velike važnosti da biste bili mirni – konstantno ima velike oscilacije I non stop razmišljate kako da ovo popravite. Stvari su tu kao malo krenule na bolje, ali I dalje vam donose nemir I nervozu.

Zdravlje

Mlađi neka čuvaju grlo. Stariji – proverite hormone, štitnu žlezdu. Mogući problemi sa cirkulacijom.

 


BLIZANCI

Hrana

Vaša planeta iz retrogradne prelazi u direktnu fazu, što pokazuje da je vašem telu potrebna energija kroz kvalitetne i redovne obroke koji treba da sadrže i minerale i vitamine, ali i proteine i masti i biljna vlakna.

Ljubav

Još malo I bićete kao novi – situacija bi do sada trebala da je već znatnije krenula na bolje u partnerskim odnosima, komunikacija je vrlo solidna, partner I vi polako krećete ka ostvarenju zajedničkih planova I između vas dvoje je dobra energija. Ok, još uvek vi ne osećate da je baš sve na svom mestu, još uvek ste pomalo u grču I nervozni, ali I to će se rešiti u skorije vreme. Slobodni Blizanci – Venera baš lepo gleda na vaš znak, ljubav vam se smeška – a vi joj osmeh uzvratite. Ok, ta Venera je sada I u zagrljaju Saturna pa će te ljubavi biti ili stare ili će biti pak skopčane sa nekim komplikacijama. Ali svejedno, tu su za vas.

Posao

Još uvek čekate na nešto ili na nekog. I verovatno će tom čekanju doći kraj u drugom delu radne sedmice….ili eventualno u sledećoj nedelji. Možda čekate informacije, papir od važnosti, možda čekate potvrdu od nekog ili dogovor. Šta god da čekate – dočekaćete, dosta brzo. Zato se nemojte nervirati I opterećivati. Sa kolegama ćete u ovoj nedelji imati čudan odnos – nerviraće vas, ali će umeti itekako da vam priteknu u pomoć kad zagusti. Finansije – evidentno bolji prilivi u ovom periodu.

Zdravlje

Pravi je trenutak da krenete sa rešavanjem zdravstvene problematike koju dugo vučete.

 

Januar, februar i mart 2023. godine za tri znaka horoskopa biće odlični!







RAK

Hrana

Rakovi polako ulaze u fazu kada će želeti mnogo toga da promene u svom životu. Jedna od tih stavki je I ishrana I u ovoj nedelji ćete ozbiljno krenuti u pravcu promene navika.

Ljubav

I partner I vi osećate potrebu da otvoreno I iskreno porazgovarate o nekim stavkama u vašem odnosu. No, isto tako – I partner I vi čekate onu drugu osobu da pokrene priču, pa lako može da se dogodi da ovu sedmicu pričate o svemu, samo ne o onome što je istinski potrebno. Oboje možete biti nervozni I napeti I umesto da se približavate – odaljavati se. Slobodni Rakovi – neki od vas su potpuno zaglavljeni u emotivnoj prošlosti, a veliko je pitanje da li će tu doći do bilo kakvog konkretnijeg pomaka. Novih ljubavi nema ili vam se pak pojavljuju osobe za koje ste svesni da bi priča sa njima bila komplikovana I teška.

Posao

Ni poslovno ovo neće biti jednostavan period jer ćete povremeno imati osećaj da se igrate gluvih telefona sa saradnicima I kolegama.  Loša komunikacija će vam crpeti energiju, a moguće je da se dešavaju I problemi sa tehnikom, ili pak administrativni, papirološki. Neke situacije će u početnoj fazi delovati kao da će biti obavljene ili rešene brzo, ali će doći do problema I zastoja koji može potrajati I par dana. Finansije – moguće je pojačavanje priliva, ali na žalost – troškovi jedu zaradu…

Zdravlje

Problem sa nesanicom, napetost, osetljivost respiratornog sistema I zglobova, kostiju, kičme.

 

LAV

Hrana

Potrebno vam je energetsko dizanje, pa pomozite sebi ishranom koja sadrži meso, zeleniš, cveklu, celer, med, đumbir, jaja. Neka doručak bude najkaloričniji obrok tokom dana.

Ljubav

Period zvan “nit smrdi, nit miriše” nastavlja se i dalje u vašim emotivnim relacijama. Onako. Čas nešto malo krene, pa stane. Moguće je doduše da su strasti malo živnule, pa možete na njih da se vadite. A možete da se vadite i kroz društvo i zajedničke prijatelje. Od sledeće nedelje će stvari krenuti na bolje. Slobodni Lavovi – mlad Mesec u polju partnerstava, pa još u dobrom aspektu sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi i zabave obećava ljubavne priče u narednom periodu. Sa Venerom i Saturnom u polju partnerstava – to mogu biti lepe, ali zahtevne ljubavi. A može biti i povratak prošlosti.

Posao

Ovo je prilično zahtevna poslovna sedmica za vas. Prisutna je prezasićenost jednoličnim obavezama. Merkur stoji (prvo u retrogradnoj, a zatim u direktnoj fazi) u vašem polju poslovne svakodnevice I obaveza – žestoko ćete se potruditi da završite sa zaostacima ili sa nekim situacijama od ranije koje sada iskaču na dnevni red – I uspećete, ali će vam ovo oduzeti svaku mrvu energije koju posedujete.  Nekima od vas stoje sredinom nedelje nove poslovne ponude od kojih mnogo očekujete.

Zdravlje

Prisutan je umor.

 

DEVICA

Hrana

Pojačajte ishranu mesom i ribom, citrusima, zelenolisnim povrćem i žitaricama. Konzumirajte i masline ili maslinovo ulje, a poželjno je i da pijete više čajeva – naročito od đumbira ili zeleni.

Ljubav

Poslovni segment, ali I društvene mreže I kontakti sa prijateljima nude slobodnim Devicama emotivne prilike. E sad, vi delujete prilično na oprezu koliko god da vam ove situacije možda prijaju. Ili jednostavno, niste spremni da se zatrčite u ljubavnu priču dok ne upoznate bolje osobu koja vas je zainteresovala. I dalje su neki od vas pod jakim uticajem prošlosti – možda vas I to koči. Zauzete Device – partner je okrenut sebi I svojim prioritetima, vi okrenuti sebi – nema ovde baš mnogo prostora za uživanje I ljubavisanje, ali nema ni nekih izrazitijih problema tokom ove sedmice. Onako, jednolično.

Posao

Ulažete sebe u posao u velikoj meri – što će, kada su u pitanju tekuće obaveze ili projekti u koje ste već neko vreme uključeni – uglavnom davati dobre rezultate I obavljanje poslova u zadatim rokovima. No, kada su u pitanju novi dogovori, projekti ili zamisli – to još uvek ide prilično sporo I možda biste mogli da razmislite o tome da fokus prebacite na nešto drugo, a da ovo ostavite za narednu sedmicu. Finansije – neke ozbiljnije zarade vam dolaze. No, paralelno sa njima I troškovi se uvećavaju.

Zdravlje

Osetljivost.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>