Zadruga

Parovi

Milan Milošević dobio ponudu koja se ne odbija! (VIDEO)

Milan Milošević je dobio ponudu koja se ne odbija! Novinar i voditelj je i zvanično potvrdio da napušta televiziju Pink.

Milan Milošević dobio ponudu koja se ne odbija! (VIDEO) Screenshoot/Instagram

Verni pratioci  "Zadruge" bili su iznenađeni kada je stigla vest da Milan Milošević više neće biti voditelj ovog TV formata.

- Nije to bila laka odluka, ali je Milan presekao. Znate kako kažu, Nova godina je vreme za nove početke i velike životne odluke, a Milan je napravio jedan od najvećih rezova u životu. Do ove odluke nije došlo preko noći, naravno, nego je Milan dobro izvagao pre nego što je seo da porazgovara sa Milicom i Željkom Mitrovićem - ispričao je izvor.

- Jednostvno rečeno, Milanu je bila potrebna promena nakon što je punih šest godina bio vezan za "Zadrugu", što kao učesnik što kao voditelj. Ipak, vlasnik jedne televizije je odmah kontaktirao Milana kada se pročulo da napušta "Pink", te mu je uputio poziv sa ponudom koja se ne odbija. Pregovori su još u toku, ali se veća o tome da li će Milan na drugoj televiziji voditi emisiju koja je vezana za rijaliti jer su to vode u kojima najbolje pliva ili će, pored toga, dobiti još jednu emisiju koja se bazira na poznatima. Mnogi se ne sećaju toga, ali on je karijeru i počeo kao novinar koji je izveštavao o zvezdama iz domaćeg šou-biznisa - dodao je izvor.

U videu možete pogledati kako je Milan Milošević govorio o Milici i Željku Mitroviću:


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>