Ljubav

Style

Evo šta muškarci stvarno misle kada kažu da je žena loša u krevetu!

Pravi muškarac koji iskreno voli svoju ženu, nikada neće reći niti njoj, niti nekom drugom, da je ona loša u krevetu, a i ako ipak kažu, evo šta muškarci misle kada to izgovore.

Evo šta muškarci stvarno misle kada kažu da je žena loša u krevetu! Foto: Peakpx
S**s bi trebalo da bude nešto što vezu između dvoje ljudi vodi na viši nivo intime i emocija, a ne tek puko pražnjenje strasti bez previše osećaja ili sebično zadovoljavanje sopstvenih potreba.

Pravi muškarac koji iskreno voli svoju ženu, nikada neće reći niti njoj, niti nekom drugom, da je ona loša u krevetu. 

Oni koji to govore, tada verovatno uz s**s vežu neke druge stvari, recimo, ženine nesigurnosti u svoj izgled, korištenja se**a za manipulaciju, nedovoljno truda…
Ovo su neki od razloga zbog kojih neki muškarci s**s mogu smatrati nedovoljno kvalitetnim:Ženina nesigurnost zbog fizičkog izgleda

Mnogim ženama je neugodno skinuti se pred partnerom ili voditi ljubav s upaljenim svetlima. To samo pokazuje da smatraju kako nisu dovoljno lepe i savršene, i toga se stide. To vodi niskom samopoštovanju, stidljivosti i tome da se u krevetu ne mogu opustiti.

Niko nije savršen! Takav čovek jednostavno ne postoji. Svi mi imamo mane i svi bi toga trebalo da budemo svesni i prihvatati, kako svoje, tako i tuđe nedostatke.

Muškarac koji iskreno i duboko voli ženu sa kojom živi, voleće i sve njene mane. Zato, opustite se i dopustite svom partneru da upozna vaše telo do najsitnijih detalja. Skupite hrabrost i obucite se**epilan komad donjeg veša. Osećaćete se samouverenije i privlačnije, a samim tim i opuštenije.

Nedostatak intime i bliskosti

Biti blizak i intiman s partnerom ključ je svake kvalitetne veze. S**s je vrhunac toga. Neke žene znaju uskraćivanjem intimnih trenutaka kažnjavati svoje partnere ili ih ucenjivati time. To je sve samo ne dobro i pametno. Manipulacija bilo kog tipa, a posebno ovakvog, ne može završiti dobro.

Postoje žene koje partneru uskraćuju bliskost nesvesno, posebno u dugim vezama. Usputni zagrljaj, poljubac, lepa reč su stvari koje se odvijaju svakog dana. Time pokazujete nekome da ga iskreno volite upravo takvog kakav je, a to vodi i boljem se**ualnom životu.Ženin sve zapušteniji izgled

To što ste dugo u vezi ne znači da morate zapostaviti svoj izgled. Normalno da se nećete svaki dan našminkati odmah ujutro samo da bi partneru bile privlačnije, jer on vas voli i bez naslaga boje na licu. Ali, ponekad se treba malo više potruditi i rasplamsati strast kakva je bila na početku veze.

Takođe, nemojte sebi dozvoliti da po kući stalno hodate prljave i raščupane kose, u poderanoj trenerci, dlakavih nogu i sa sve većim brojem kilograma. Ako to dopustite, ne samo da ćete izgledati lošije, već ćete se tako i osećati, samopouzdanje će vam padati, a tada će se to odraziti i na vaš seksualni život.Do s**sa dođe samo kada je sve savršeno

Naravno da je takvih savršenih trenutaka malo, pa ih ne čekajte jer ćete i vi i vaš partner živeti gotovo u celibatu. Ne čekajte pogodno raspoloženje za seks kako bi do njega došlo, već se potrudite – ako niste u tom raspoloženju, to promenite.

– Dodirujte se međusobno, masirajte, upalite pokoju svijeću, pustite laganu, senzualnu muziku, natočite vino, gledajte jedno drugome u oči… Upravljajte svojim vremenom i događajima onako kako vi želite. Ne čekajte da se nešto dogodi slučajno, pa tako ni s**s!

Neki muškarci su za portal Revelist ispričali šta im smeta kod žena, kada je s**s u pitanju:

– Ne sviđa mi se kada žena samo legne i raširi noge, i čeka da ja sve obavim. Nema mi ništa gore od toga.

– Pasivnost mi je grozna, kada žena kao da nema pojma o telu i šta joj se sviđa. Ne mogu opisati koliko je frustrirajuće kada žena s kojom ste u krevetu ne reaguje i kada ne mogu dobiti povratnu informaciju da li je nešto dobro ili nije.

– Mrzim kada proizvodi lažne zvukove tokom se**a, draže mi je da tiho stenje pa da je to iskreno nego da lažno vrišti.

– Nije nimalo prijatno kada vas uspoređuje s bivšim momkom. Meni lično ne smeta što je pre mene imala druge, ali ne želim o tome da razmišljam.

– Smeta mi nedostatak komunikacije pre ili tokom se**a. Ako joj je nešto lepo ili nešto želi, voleo bih da mi to kaže.

 

Astro prevare prvi deo: Kako vara ON, a kako ONA i zašto to rade!

 

Astro prevare drugi deo: Kako vara ON, a kako ONA i zašto to rade!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/krstarica

Povezane vesti:


>