Style

Ljubav

Dan po dan: Nedeljni astro izveštaj od 2. do 8. januara!

Dan po dan prve nedelje u Novoj godini... Nedeljni astro izveštaj od 2. do 8. januara 2023. godine! Vreme darovanja i podrške drugima. Srećno vreme za meditacije, masaže, opuštanje, molitve. Jaki snovi. Vaše poruke, reči mogu delovati umirujuće na druge.

 Dan po dan: Nedeljni astro izveštaj od 2. do 8. januara! the.mythical.library






Ulazimo u prvu nedelju januara, vreme praznika, ali i astroloških promena :

Ponedeljak, 2.01.2023: Rx Merkur u znaku Jarca u sekstilu sa Neptunom u znaku Riba: Izuzetno maštovit i kreativan aspekt koji može da pokrene neke super ideje. Intuicija i jaka konekcija sa dragim osobama. Pozitivno vreme za putovanja. Vreme darovanja i podrške drugima. Srećno vreme za meditacije, masaže, opuštanje, molitve. Jaki snovi. Vaše poruke, reči mogu delovati umirujuće na druge.

Polusekstil izmedju Rx Merkura i Saturna može uticati na dobru koncentraciju, ali obnovu starih poslovnih pregovora ili važnijih finansijskih dogovora.Kontakt sa osobama gde postoji veća razlika u godinama mogu biti efikasniji ili poučniji. Dobro sa početka nove nedelje napraviti plan za ovu godinu/ mesec.

Mesec u Biku od 13:31 pod nešto lakšim aspektima sa Rx Merkurom pa neki zaostali dogovori, vesti i čestitke mogu stići. Sekstil sa Neptunom, ali i trigon sa Plutonom može doneti da ovu nedelju započnemo sa hedonizmom, uživanjem, opuštenošću. Pozitivno vreme za obnovu starih kontakta, ali i zaradu. Vreme plodne energije za ljubav.

 

Godišnji horoskop 2023. godina: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Godišnji horoskop 2023. godina: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!








Utorak, 3.01.2023 – Venera od 3:10am menja znak i ulazi u vazdušni znak Vodolije u kome će boraviti do 27.01. Pred nama je potreba za izazovima, emotivnim promenama, slobodom, slabijom kontrolom i prijateljstvom. Posebni izazovi i testovi na polju emocija/ druzenja mogu biti 15 i 22.01.

Mesec od 3:45am prelazi u znak Blizance. Jutarnji časovi nose trigon izmedju Meseca, Venere i srećan sekstil sa Jupiterom, pa ovaj aspekt donosi mnogo priče, pokreta, radosti, šetnji, poseta, a za one koji rade i dosta zabavne energije. Pozitivno vreme za putovanja, ali i zaradu. Konjukcija Meseca i R Marsa od 20:48 može doneti svadje i konflikte, nervozu, osetljivost kroz poziciju okruženja, rodjaka, saobracaja, impulsivnije izjave ili detinjasto ponašanje.





Sreda, 4.01.2023.: Mesec bez važnijih aspekata

Ipak, prvi aspekt tranzitne Venere u znaku Vodolije u sekstilu sa Jupiterom može doneti poslovno emotivne promene, mogućnost dobitka ili poklona, srećne okolnosti kroz druženja i kontakte sa inostranstvom.Pozitivno vreme za proslave, ali i za polje obrazovanja, edukacija ili bitnijih poslovnih pregovora. Veoma pozitivno vreme za upoznavanja i početak novog emotivnog odnosa.





Četvrtak, 5.01.2023.

Mesec posle ponoci u trigonu sa planetom Saturn moze doneti osećanje odgovornosti, ali potrebe i razmisljanja o stvarima koje su ostale u prošloj godini koje bi trebalo zavrsiti.Kvadrat Mesec/ Neptun može uticati na nesanice, osetljivost nervnog sistema ili senzibilnosti.

Od 15:16 Mesec ulazi u znak Rak svoj dom. Mesec će tokom celog dana biti u praznom hodu pa može doneti zakašnjenja ili odlaganja nekih obaveza i aktivnosti. Osetljivost, jaka povezanost sa porodicom i nešto sentimentalnije emocije.

Ono što danas može da utiče pozitivnije je trigon izmedju Sunca iz znaka Jarca i Rx Urana iz znaka Bika – danas ipak možete izraziti svoje lične potencijale ili pokrenuti neke prve korake i promene. Povećana širina i otvorenost u novim stvarima, mogućnost upoznavanja novih osoba, ali želje da nešto promenite na sebi. U povećanju originalnost i autentičnost.Lkaše prilagodjavanje stvarima koje nisu išle. Promene.

Od 18:52 Mesec u znaku Raka u kvadratu sa Jupiterom savetuje da se pazi na zakon i moral. Može dolaziti do naglih promena raspoloženja, osetljivosti, većih želja u odnosu na trenutne mogućnosti. Emocije u turbulenciji od potpune potištenosti do totalne euforije. U osetljivosti stomak, grudi i genitalije.





Petak, 6.01.2023. – Badnji dan

Mesec kroz ceo dan u praznom hodu. Ipak njegov  sekstil sa planetom R Uran može pojačavati i pokrenuti promene i neke transformacije. Ovo je dan kada se treba okrenuti domu, porodici, pozitivnim mislima ili samostalnim projektima.

Planeta Saturn u polusekstilu sa planetom Neptun može vam pomoći da lakše razumete ono što želite da promenite ili pokrenete. Jako važan duhovan dan. Veoma pozitivno vreme da se okrenete smirenju i pozitivnim planovima u daljoj budućnosti.




Subota, 7.01.2023.- Srećan Božić


9 minuta posle ponoći na snazi je prvi Pun Mesec( Stari Mesec) gde će Mesec biti na suprotnoj strani Zemlje u odnosu na Sunce tako da će njegovo naličje biti osvetljeno.Često nazvan i kao Vučji Mesec.  Pun Mesec naćiće se na 16 stepenu znaka Raka na fiksnoj zvezdi Canopus koja utiče na pobožnost, zaštitu, tradicionalnost i može biti pozitivna u prosvetnom radu. Opozicija Meseca i retrogradnog Merkura od 2:30 može uticati na napetost, nesanice, mesečarenje, emotivnu uznemirenost i problem u komunikaciji. Neka poruka može loše uticati na vas. Ipak, stvari će se smirivati od 13:37 kada će Mesec u pozitivnom trigonu sa Neptunom doneti zaštitu, srećne okolnosti, zaljubljenost. Konjukcija Sunca i retrogradnog Merkura od 13:58 može doneti mnogo sms poruka, kontakta sa rodjacima i porodicom.

Ipak, pripazite na donošenje važnih odluka! Pun Mesec može podstaknuti stare rane, nostalgiju, suze, melanholičnost, ali i vraćanje i ljubav prema porodici. Vreme kada je dobro oprostiti! Kraj dana donosi opoziciju Meseca i Plutona i može povećavati nezgodne situacije, povrede, ali kolektivne probleme. Ovaj Pun Mesec mogu malo osetljivije osetiti Rakovi, Lavovi, ali i Škorpije, posebno Blizanci i Device!






Nedelja, 8.01.- prvi dan Božića

Mesec od 3:40am prelazi u znak Lav.Trigon Mesec/ Jupiter od 8h može doneti dobro raspoloženje, optimizam, dobru energiju, samopouzdanje i srećne aspekte preko pozicije putovanja, obrazovanja, kontakta sa inostranstvom.

Mala paznja od 17:52 jer opozicija Mesec/ Venera može podstaknuti emotivne probleme, osetljivost, dramatičnost, lične napore i osetljive odnose sa ženama. Mogućnost nepotrebnih troškova. Sekstil izmedju Meseca i R Marsa u večernjim časovima može doneti ipak vraćanje dobre energije, vedrinu, dobro vreme za sportska takmičenja, koncerte, fizički rad. Jake emocije i emotivna važna dešavanja. Mogući jaki susreti.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>