Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 2. januara do 8. januara 2023. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Foto: Peakpx






Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Ovo jeste nedelja za uživanje I zadovoljstvo, ali bi bilo dobro da ne preterate (a bićete tome skloni). Za vas bi bila najbolja varijanta “na kašiku”.

Ljubav

Kad Venera pređe u znak Vodolije 3-eg  – slobodni Ovnovi, iako nisu u najblistavijoj energiji ovih dana – pokrenuće se. Nekog će pokrenuti prijatelji, nekog kraći put, neko će se aktivirati preko društvenih mreža…a neko će poželeti da bolje upozna osobu sa kojom ima prilično finu I inspirativnu komunikaciju. Ovo su dani koji su slatki za flertovanje, za provod I druženje, za dosta komunikacije, pa možda čak I za početak nečega što liči na avanturicu (videćemo u kom pravcu to ide). A neko će se iznenaditi kada mu praznike čestita “onaj neko” ili “ona neka”. Zauzeti – malo nervoze, ali sve je to za ljude. Ne džapajte se.

Posao

Ako budete radili ovih dana – verovatno ćete vrlo brzo shvatiti da samo gubite vreme, bar kada su potencijalne nove saradnje, projekti ili dogovori u pitanju. Sve će kasniti ili se otezati. Eventualno bi ova nedelja bila dobra da se bacite na zaostalu papirologiju ili da odradite one obaveze koje niste stigli da završite do kraja prošle godine. Kod nekih od vas bi možda moglo da dođe do poslovne ponude u drugom delu sedmice, unapređenja ili isplate koju niste očekivali.

Zdravlje

Respiratorne tegobe. Stariji – kičma, zglobovi, reuma.

 

BIK

Hrana

Nedelja koju započinjete sa Mesecom u svom znaku – pa će uživanja I u jelu I u piću biti posebno naglašena ovih dana.

Ljubav

Tranzit Venere kroz znak Vodolije je suviše “nestabilan teren” za vašu stabilnu prirodu. Ali, sa druge strane gledano – evo vam prilike da ukoliko ste slobodni malo spustite gard, ne kontrolišete sve oko sebe, malo se prepustite dešavanjima. Sevnuće po koja varnica, biće prilike za interesantne susrete, možda za flert, možda za avanturu ili makar za više provoda i zabave. Ukoliko ste zauzeti, komunikacija sa partnerom će biti solidna ovih dana. Pazite samo da se oko punog Meseca ne « kačite » zbog sitnica jer ćete oboje biti nešto nervozniji nego inače.

Posao

Hteli ili ne hteli – vi ćete izgleda krenuti udarnički od samog početka januara. E sad, kakvi će rezultati biti svog tog truda – to je već upitno. Jer, izgleda da u ovoj nedelji ništa neće ići po planovima I da ćete često imati problematiku I u dogovorima sa saradnicima, ali I sve sorte papiroloških I administrativnih zavrzlama. Finansijski vas je protekli period u priličnoj meri iscedio, a makar tokom ove sedmice – teško je da će se videti neko poboljšanje. Jedino na šta možete sa sigurnošću da računate su troškovi.

Zdravlje

Respiratorne tegobe. Stariji – problemi sa krvnim pritiskom I cirkulacijom.

 

BLIZANCI

Hrana

Pun Mesec u vašem polju ishrane ne obećava da ćete biti umereni u ovim danima praznika I odmora….a svakako vam može doneti tegobe sa probavom.

Ljubav

Dok je Mars u vašem znaku retrogradan a I vaš vladar Merkur ide unatraške  – normalno je da pitanja I osobe iz prošlosti sada jednim velikim delom boje vašu svakodnevicu. Kod nekog će to ići kroz introspekciju I samo kroz razmišljanja, kod nekog kroz konkretne poteze I akcije, a nekog će bivši partneri I stari poznanici sami kontaktirati. Da li će se u komunikaciji otići dalje od onog “srećni praznici”- potpuno je individualno. Slobodni Blizanci dobijaju I Veneru na svojoj strani od utorka – pa su pored te prošlosti moguća I nova dešavanja I flertovi. Zauzeti – korak napred, korak unazad. Ipak, trajete.

Posao

Fokus je u ovoj sedmici na finansijama, na prilivima ali I na “zatvaranju” nekih finansijskih obaveza koje ste možda propustili ili zaboravili da platite. Troškovi vezani za kuću I ukućane, za praznike – u velikoj će meri takođe isprazniti vaš novčanik. A što se samog posla tiče….pa onako – niti ste vi u nekoj posebnoj energiji niti je atmosfera na radnom mestu podsticajna I aktivna. Sve ide prilično mrljavo I sporo, osim što se kod onih koji sarađuju sa inostranstvom mogu pokrenuti neke situacije u većoj meri.

Zdravlje

Sem problema sa stomakom, ova nedelja može aktivirati I hronične, najpre reumatske tegobe.

 

Godišnji horoskop 2023. godina: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Godišnji horoskop 2023. godina: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!





 

RAK

Hrana

Egzaltirani Mesec u znaku Bika početkom ove nedelje donosi Rakovima potrebu da pokažu svoje kulinarsko umeće u punom sjaju. Ništa vam neće biti teško za one koje volite.

Ljubav

Obzirom na to da je u drugom delu sedmice pun Mesec u vašem znaku, pa u opozitnom aspektu sa Suncem I retrogradnim Merkurom iz partnerskog polja – partneru I vama svakako sledi savet da ne dižete pritisak jedno drugom. Pogotovo ako se po stoti put kačite oko jednih te istih stvari, tema, pitanja. Pokušajte da u ovim prazničnim danima manje komplikujete jedno drugom život. Slobodni Rakovi – sve vezano za ljubav I partnerstva I dalje je pod energijom retrogradnih planeta, što ili donosi podsećanja (a možda I konkretne akcije vezane za prošlost) ili vam “daje” osobe I priče koje su slične već proživljenom.

Posao

Oni preko puta vas I vi se u ovom periodu baš I ne razumete niti dogovarate lagano. Ljudi sa kojima sarađujete mogu biti dosta zahtevni ili se postavljati previše autoritativno, što će vam izazivati nervozu I iritirati vas pa u nekim momentima možete biti neprijatni I umeti da odbrusite. Umesto toga – bolje je da ovaj period iskoristite da regulišete sve potencijalne propuste ili obaveze koje niste uspeli da privedete kraju. Pogotovo ovo može biti vezano a papirologiju I bitnu poslovnu dokumentaciju.

Zdravlje

Glavobolje, problemi sa očnim pritiskom.

 

LAV

Hrana

Da li ćete vi uživati I opustiti se u potpunosti kada je hrana u pitanju – to je upitno. Ali ćete zato sa zadovoljstvom onima koje volite pripremati slatke i slane užitke.

Ljubav

Partner I vi niste u nešto naročito podsticajnoj ljubavnoj fazi – pa su možda ovi dani dobra prilika da pokušate da izađete iz rutine, da provedete više vremena zajedno – ali u nekoj boljoj energiji, sa više dešavanja. Prosto – opustite se, budite sa društvom, malo obogatite I oživite vašu vezu. A mogli biste i da odete na kraći put – to bi još bila i najbolja varijanta i donela vam najviše zadovoljstva. Slobodni Lavovi – neko može krenuti da flertuje sa vama, zainteresovati vas. Očekuje vas interesantna komunikacija, a da li će ovo da se razvije u pravcu ljubavne priče – neka pokaže vreme.

Posao

Vi ste se poprilično naradili tokom protekle sedmice I sa pravom bi se očekivalo da možete da danete dušom bar neko vreme. No, izgleda da će vas vrlo brzo uposliti – ili vi jednostavno nećete moći da sedite mirno I da pustite da sve ono što niste obavili I završili čeka na vas. Tako da Lavovima sledi završavanje papirolokih I administrativnih pitanja, rešavanje zaostataka, ali I mnoštvo dosadnih I neinspirativnih obaveza. Samo oni koji rade sa strancima mogu imati zanimljivu I plodonosnu nedelju.

Zdravlje

Imunitet je u padu, osetljivost pojačana. Starijima poteškoće sa kičmom, kostima, zubima.

 

DEVICA

Hrana

I vama je potrebno opuštanje, praznična atmosfera I više momenata sa onima koji su vam dragi. Naravno – i uživanje u dobroj klopi.

Ljubav

Dok vaš vladar ide retrogradnim hodom kroz polje ljubavi I uživanja – moguće je da  slike prošlosti promiču u vašim mislima….a moguće je I da se, slučajno ili namerno “vratite korak unazad” I da dođe do kontakta sa nekim od bivših partnera. Ako ništa drugo, a ono da se makar čestitaju praznici….Ima I novih osoba I novih mogućnosti oko vas – nemojte žuriti, uživajte u laganom razvoju događaja. Zauzete Device – s vremena na vreme prostruji po koja blic varnica tenzije između partnera I vas, ali suštinski – ovo uopšte nije loš period I uglavnom će vam srce biti na mestu a vi stabilni I mirni.

Posao

U radnu nedelju ćete ući sa solidnim elanom I voljom da ostvarite ono što ste planirali. No, pre nego što krenemo na nove obaveze – valja završiti sa onim što je propušteno, valja ispraviti greškice a trebalo bi proveriti I sve ono što ste radili u poslednjim danima 2022-e – jer zaista postoji šansa da ste u brzini I pod velikim mentalnim opterećenjem – nešto zabrljekali. Poslovna nedelja će biti korektna što se tiče odnosa sa saradnicima I kolegama I uglavnom će postojati pozitivna atmosfera.

Zdravlje

Problemi sa cirkulacijom ili reumatske tegobe starijima. Mlađi – prehlade.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>