Zadruga

Parovi

Zvezdan Slavnić progovorio o odnosu sa Anom! Evo kada je ljubav prestala! (VIDEO)

Zvezdan Slavnić progovorio o odnosu sa bivšom partnerkom Anom, koju je ostavio zbog Anđele Đuričić! Evo kada je ljubav prema supruzi prestala!

Zvezdan Slavnić progovorio o odnosu sa Anom! Evo kada je ljubav prestala! (VIDEO) Screenshoot/youtube
U toku je poslednje emisije ''Pitanja gledalaca'' u 2022. godini, pripadnici sedme sile naoštrili su se informacijama o zadrugarima i svemu što su radili u proteklih nedelju dana...

Darko Tanasijević postavio je pitanje Zvezdanu Slavniću:


Ako kažeš da si tek sada živ, kakav je život bio sa Anom?Život nam je nekad bio pretežak, a nekad prelep. Sad sam bitan ja. Ana je bila i više nego super. Ogrubeo sam. Trudio sam se i da ne optreretim svoju ćerku tim ponašanjem. U zadnjih petnaest godina sam uvideo da sam se vraćao stalno stvarima koje nisu dobre. Da nisam ovde, možda bih opet uradio nešto što ne treba. Kockao sam se sa životom - rekao je Zvezdan.


Pojedini zadrugarima si otkio da je tvoj odnos sa Anom zahladeo. Kada si tačno osetio da je vaš odnos prešao u rutinu? - upitao je Darko.

Ne sećam se da sam rekao da smo postali prijatelji, a ne partneri. Isključivo sam sa Mikijem govorio o odnosu sa njom. Ne želim da se ogradim od toga, ali se ne sećam - kazao je Zvezdan.

Da li je to tako, ili nije? - upitao je Darko.

Čudno se osećam. Možda jeste tako, a možda i ne. Uvek sam pričao da je ona veliki laf i da je mnege lepe stvari činila za mene - rekao je Slavnić.

Da li je to dovoljno da ostane sa tobom u emotivnom odnosu? - upitao je Darko.

Očigledno da nije - istakao je Zvezdan.

Pre nego što si ušao ovde, napisao si Ani poruku, koju ću upravo pročitati:

"Ti si moj savet, sa kojim jedino znam da želim da živim do kraja!'' Kakav je tvoj svet, iz kog si izašao? - upitao je Darko.

Sad je glupo pričati o tome, jer sam izašao iz svega toga - kazao je Zvezdan.

Kakav je vaš stav bio o rijalitiju i tvom ulasku? - glasilo je pitanje.

Ja sam više gledao, nego ona. Ne mogu da kažem da sam iznenađen jer se sve ovo desilo - kazao je Zvezdan.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>