Zadruga

Parovi

Porodila se Kristina Spalević, verenica Kristijana Golubovića!

Porodila se Kristina Spalević, bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i verenica Kristijana Golubovića! Ona se sada oglasila i otkrila kako je prošao porođaj.

Porodila se Kristina Spalević, verenica Kristijana Golubovića! Screenshoot/Instagram

Kristina Spalević, bivša rijaliti učesnica Zadruge i verenica Kristijana Golubovića, porodila se i na svet donela sina, a evo kako je tekao porođaj:


 Jeste, sve je prošlo dobro, sad sam se probudila, uspela sam da zaspim na pola sata, jer me baš bolela materica, daju mi lekove, samo da preguram danas - rekla je ona.

- Urađen je carski rez, da, dali su mi za vraćanje materice nešto, to me boli, kap po kap, tri sata. Super sam prošla hvala Bogu - rekla je ponosna mama.

- Gledam ga u boksu, isti Kristijan, bre, meni liči i na mene i na moju mamu, ali ja bih volela da sin liči na Kikija. Čim su ga izvadili rekla sam "Jao lep je" - dodala je, jer je sniman ceo porođaj, što je ostalo kao velika uspomena.


- Ja sam očekivala da bude baš ružna beba, kako obično i biva, kad izađe kao žabica, ali kad sam ga videla, pa kosica, sve mi je bilo preslatko. Dobio je ocenu 9 i 10. Hvala Bogu, to me je obradovalo, 4 kilograma i 6 grama, 55 dugačak - smejala se Kristina Spalević.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>