TV Show

Parovi

Iva Grgurić u drugom stanju sa biznismenom Nemanjom Petoševićem!

Kako pišu domaći mediji, pobednica treće "Zadruge" Iva Grgurić u drugom je stanju i čeka bebu s beogradskim biznismenom Nemanjom Petoševićem!

Iva Grgurić u drugom stanju sa biznismenom Nemanjom Petoševićem! Screenshoot/Instagram




Isprva je Iva krila vezu sa Nemanjom ali mediji su ubrzo saznali i obelodanili sve.


Kako izvor kaže, svi su oduševljeni što je Iva Grgurić u drugom stanju, a najviše se obradova upravo Nemanja. Njih dvoje, od trenutka kada su se upoznali, ne razdvajaju se jedno od drugog. 

Starleta deli njihove zajedničke fotografije na društvenim mrežama, a nedavno je i svojim pratiocima čestitala Božić u zagrljaju sa Nemanjom.

Oboje su na fotografiji presrećni, ne skidaju osmeh s lica, najverovatnije da su već saznali da je starleta u blagoslovenom stanju.






Nemanja Petošević je iz Beograda i radi u porodničnoj firmi na Novom Beogradu. Izvor blizak paru je za Kurir ispričao da je reč o vrednom i normalnom dečku, koji će zajedno s bratom Predragom naslediti biznis. Iako ima mogućnost da uživa u novcu koji porodična firma zarađuje, Nemanja ipak svakog jutra ode na posao i bude tamo do uveče, radi barabar s radnicima.






Otac mladog biznismena je vlasnik najveće i jedne od najboljih auto-perionica u Beogradu, imaju i rentakar centar, kao i kafić, u kojem povremeno organizuju žurke. Izuzetno su bogati, objašnjava sagovornik, koji nam je otkrio da je sedište njihove firme u Luksemburgu, a da posluju širom Evrope.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink

Povezane vesti:


>