Zadruga

Parovi

Posle javnog priznanja Zvezdana Slavnića, oglasio se njegov otac Moka!

Posle javnog priznanja Zvezdana Slavnića da je zaljubljen u Anđelu, oglasio se njegov otac Moka! Ana je bila stub njihove veze, njoj idu svi komplimenti.

Posle javnog priznanja Zvezdana Slavnića, oglasio se njegov otac Moka! Screenshoot/youtube

Zvezdan Slavnić je priznao svoje emocije prema Anđeli Đuričić, a ona mu je uzvratila istom merom. 

Zvezdan je potom ostavio svoju suprugu Anu i otkrio da ne želi da je vidi za praznike, te da ga više ne čeka. Ovo je uzdrmalo Belu kuću iz korena, ali ni van rijalitija nije ništa bolja situacija.


Uvek će neko biti povređen


"Do dva sata noćas sam ga gledao. U ovakvoj situaciji, uvek će neko biti povređen. Meni je žao Ane, ja imam odličan odnos sa njom, poštujem njenu izjavu, preklinjao sam je da to ostavi kad izađe, ali razumem je što je to uradila. Povređena je. Ona je bila stub njihove veze, njoj idu svi komplimenti." - rekao je Moka na početku, a potom nastavio:


"Zvezdan je bio vrlo iskren, prevara i kao prevara može da bude i bez s*ksa, to su emocije. Ali bio je vrlo iskren, kad je osetio nešto, javno je to rekao. Postoje dve stvari, ili si se primio jer si neiskusan, ili nisi imao kod kuće dovoljno onog što je tebi potrebno, tu je kraj cele priče. On nije zakasnio kao pojedini parovi, kao Aleks na primer, o Maji i da ne pričam. Bio je iskren, ali, kad tako nešto saopšti, naravno da će povrediti onu drugu stranu, to je glupo i komentarisati."


Slavnić je prokomentarisao i zadrugare koji su osudili Zvezdanov postupak i njegovo priznanje, te je otkrio da je Lepi Mića, po njegovom mišljenju, bio najobjektivniji.

Ovaj seljački dželat iz Niša (Marija Kulić) svojoj rođenoj ćerki... Najbolje da će neko njenu izjavu uzeti kao validnu. Miki i Mikica su se iznenadili i osudili to, što je mene iznenadilo, šta ima da osuđuješ, a šta si ti uradio prethodnih godina. Najbolji je bio Mića, korektno, prihvatio je, rekao je iskreno šta se desilo i to je kraj, neko će da sudi, neko neće - rekao je košarkaš.

 

Porodica Anđele Đuričić neće da čuje za Zvezdana Slavnića!Moka je otkrio i šta misli o Anđeli Đuričić, pa je ponovio da mu je najviše žao Zvezdanove supruge Ane:"Mislim da je Anđela mogla da bude eksplicitnija, i ranije je to osetila, apsolutno. Naravno da bi bilo sramota da žensko ima inicijativu, ali očekivao sam od nje bržu iskrenost. Porodica moja, ovamo, onamo, okej. I ovo sad malo uslovljavanje, nema ničega, a šta ako se desi spontano, ti ćeš da vodiš računa šta će da kaže maloumnik pored tebe, moralne ruine, zato se ne daju takve izjave. Ali ona je mlada. Jedna pristojna devojka, to se vidi. Ako je tako moralo da bude. Otac za svoju ćerku i sina prve dve stvari koje može da želi to su zdravlje i ljubav, što mu ja i želim. Nemam ništa protiv, to su njegove emocije, kako mogu da imam bilo šta protiv, gledam samo da li mi je sin zdrav i zadovoljan, a sad vidim da jeste. 


Žao mi je Ane, da je to moralo tako da se desi. Razlika je što je ovo javno, ali to se svakodnevno dešava, u haustoru, kod kuće, u kafani, bilo gde, da neko nekoga ostavi, zato ovo ima takvu boju i toliko je čudnije. Volim što je on iskren. Ja bih i ranije rekao, ali on nije znao dokle će to da dođe, a za ljubav je potrebno dvoje. Neće da bude ni prvi ni poslednji koji je rasturio vezu. Ponavljam, jako mi je žao Ane,niko ne može da natera nekoga da voli nekog drugog, a eto samo taj momenat saopštenja je drugačiji nego u privatnom životu. U privatnom životu je mnogo gore nego što se to ne zna."
- zaključio je Slavnić za Pink.rs.
 

Supruga Zvezdana Slavnića: Zahvaljujem se Anđeli! Ja muški to sve treba da odbolujem!


Filip Car je sinoć otkrio da se čuo sa Anom Slavnić, pogledajte u video snimku: 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/pink.rs

Povezane vesti:


>