Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 26. decembra 2022. godine do 1. januara 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja. 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus

Vaga

 

Ove nedelje očekuje vas sjajna nedelja. Tokom ovog perioda mogu se desiti značajni događaji koji će dovesti do početka bračne veze. Posećujte češće svečane novogodišnje događaje: tamo možete imati poznanstvo sa vašom srodnom dušom. Ako imate voljenu osobu, onda u novogodišnjoj noći očekujte ljubavna priznanja ili predloge za vezu. Ne bi trebalo da ostanete kod kuće tokom ovih novogodišnjih dana. Posetite klubove, koncerte omiljenih umetnika, pozorišta i druge zabavne događaje. Dočekajte godinu sa optimizmom i uverenjem u sreću.

 

Škorpija

 

Porodičnim Škorpijama preporučuje se da proslave novogodišnje dane sa porodicom i prijateljima. Ove nedelje vaša porodica će se neobično ujediniti, što će pozitivno uticati na sve kućne poslove. Pokušajte da rasporedite kućne poslove i počnite da radite zajedno. Preporučljivo je u ove novogodišnje dane kupiti korisne kućne aparate ili odabrati udoban nameštaj. Istovremeno, vredi popisati sve što se nalazi u kući i baciti stare nepotrebne stvari.Strelac

Ove nedelje ćete poboljšati odnose sa rođacima i bračnim partnerom. Iskoristite priliku i od srca čestitajte svima sa kojima niste mogli da nađete zajednički jezik. Vaš gest dobre volje će biti propisno cenjen. Tokom ovog perioda, bračni odnosi će biti divni. Ako imate decu, organizujte bogat kulturni program za svoju porodicu. Na primer, idite u bioskop, cirkus ili prisustvujte nastupu svog omiljenog umetnika. Tada će vaša potreba za novim iskustvima biti u potpunosti zadovoljena. Na kraju nedelje, zvezdama se savetuje da ne troše novac na skupe poklone, bolje je posvetiti više pažnje voljenima, pitati ih o životu i postojećim problemima.

 
JaracJarac će ove nedelje da se usredsredi na jačanje materijalnog stanja porodice. Možda ćete moći da iskoristite novac koji zaradite da kupite nešto osnovno za kuću: na primer, set nameštaja. Takođe je dobar trenutak za kupovinu kućnih aparata. Zvezde poručuju da će sve akvizicije ove nedelje biti uspešne. Doček Nove godine vredi provesti kod kuće: ovo će dodatno ojačati porodične odnose. Na kraju nedelje budite pažljivi prema bliskim rođacima, vodite računa o ljudima koje volite.Vodolija


Ove nedelje trebalo bi češće da budete sa voljenom osobom. Iznenadite ga originalnim iznenađenjem. Mašte za ovo ćete imati više nego dovoljno. Ne budite škrti, budite velikodušni sa poklonima, ovo će se svakako ceniti. Ako imate dete, obradujte ga nekim iznenađenjem. Ne propustite zabavne aktivnosti. Posetite novogodišnje pozorišne predstave sa decom. Na kraju nedelje, ne bi trebalo da budete iskreni o svom ličnom životu sa slučajnim saputnicima: vaše reči mogu biti upotrebljene protiv vas.

 

Ribe

 

Ribe će ove nedelje, najverovatnije, želeti da se potpuno opuste. Možda ste umorni od poslova i briga poslednjih novogodišnjih dana i ovaj praznik doživljavate kao priliku da odspavate i budete lenji za svoje zadovoljstvo. Ako niste opterećeni porodičnim brigama, onda slobodno sprovodite svoje planove. Nabavite zalihe novogodišnjih komedija, zanimljivih knjiga i ukusnih poslastica i samo se opustite. Ovo je pravo vreme da mirno preispitate svoj život.
 

Astro prevare drugi deo: Kako vara ON, a kako ONA i zašto to rade!

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Glossy


>