Zadruga

Parovi

Supruga Zvezdana Slavnića: Zahvaljujem se Anđeli! Ja muški to sve treba da odbolujem!

Supruga Zvezdana Slavnića, Ana, rekla šta misli o postupcima nevenčanog supruga u "Zadruzi 6". Zahvaljujem se Anđeli! Ja muški to sve treba da odbolujem!

Supruga Zvezdana Slavnića: Zahvaljujem se Anđeli! Ja muški to sve treba da odbolujem! Screenshoot/Instagram
Žena Zvezdana Slavnića, Ana, otvorila je dušu nakon što je učesnik "Zadruge" najavio da će tokom Igre istine priznati emocije prema Anđeli Đuričić, uputiti izvinjenje svojoj ženi i posle 15 godina joj staviti do znanja da napolju više nema potrebe da ga čeka.

Ona je tom prilikom odgovorila na pitanje kako vidi odnos između Anđele i Zvezdana:


- Za tri života ovo nisam očekivala. Kada je ušao u "Zadrugu", dva meseca je pričao kako nikada u svom životu ne bi izdao svog prijatelja. To bi bilo kao kada bi ne znam ni ja šta uradio... Da li je on mene izdao kao ženu, to nije bitno, šira slika treba da se sagleda. Mi smo i prijatelji, emotivni partneri, drugari... 

A kada te neko posle 30 godina i 15 godina poverenja ovako javno izda, sa malicioznim, najgorim stavovima... Tako razmišlja jedno dete koje ima one uske potrebe svoje, pa kao:"Šta da radim, j*biga, srušio sam sve to"
Priznala je i da mu se nikada ne bi vratila:

- Posle ovoga ga nikada u životu ne bih vratila. Ja sam od danas slobodna žena. Eto, i ostavljena žena, nemam problem sa tim. Bila je izjava u novinama ranije da sam ga ostavila, ja javno želim da kažem da sam na tu izjavu bila prinuđena zbog dvomesečnih pretnji i torture koju sam na mrežama doživljavala od antifanova, i sve sam to tada prijavila nadležnim organima. Do dana današnjeg ja sam ga čekala i verovala mu, više ne. 

Ako si ti čovek zreo u 46. godini i ne možeš svoje nagone da kontrolišeš, kakvi god da su uslovi... Trebalo je svoje nagone da obuzdaš, da izađeš iz te iste "Zadruge", dođeš kod te iste Ane u četiri zida i kažeš:"E, druže, j*biga, desilo se", a moje je da prihvatim. To radi onaj ko poštuje partnera sa kojim je 15 godina bio. Sve sam odradila od njega od srca, ali muški!


Kaže da je Anđeli zahvalna:

- Anđeli želim sve najbolje u životu i veoma joj se zahvaljujem. Da li bila Anđela, Milica, Zorica... To je apsolutno nebitno. Ja muški to sve treba da odbolujem, boli ima i to stoji, ali meni Anđela apsolutno ništa nije kriva. Da mi je drugarica, to bi bila druga priča, ali ona mene ne poznaje. Ona je meni samo pokazala da je on za nepuna tri meseca bilo kakve blizine pao na tu priču...

Kako je pre toga zadrugarku komentarisala u negativnom kontekstu, sada je objasnila da to nije bilo baš tako:

- To je loše preneto, nadam se da mi niko ne zamera. Imam žensko dete koje nikada ne bih poslala u "Zadrugu". Zamislite da imate vašu ćerku koja je kod kuće, gledate je kako se 24 druži i izlazi sa oženjenim muškarcem od 46 godina... Da nije u "Zadruzi"... Vi, na to, ne biste pristali, već biste rekli:"Izvini, devojčice, sa kim to blejiš?". 

Ona je ušla kao predivna, vaspitana, elokventna, što i jeste... Iz pouzdanih izvora sam čula da zaista ima divnu porodicu, da je zaista iz dobre porodice, ali ne znači da moraš da budeš dobar ako si iz dobre porodice. Ne mogu i ne želim da sudim, ne želim ništa da kažem Anđeli, ali dozvoliti ovakvu bliskost sa oženjenim čovekom... Znamo svi kako se postavljaju granice, ona je jedva čekala da odradi zadatak.

 

Zvezdan Slavnić javno ostavio suprugu Anu zbog Anđele Đuričić! (VIDEO) Ana i Zvezdan prošli su zajedno najteže životne trenutke, ali se ona nikada ranije nije pojavljivala u javnosti. Ako je suditi po objavama na Instagramu, Ana je neko ko dosta vremena i truda ulaže u svoj fizički izgled, a i zdravlje. Redovno posećuju teretanu, te često i objavljuje svoje fotografije s treninga.


Ono što malo ko zna o Ani, kako tvrdi dobro obavešteni izvor za Kurir, jeste to da je ostvarena na svim životnim poljima. Ima uspešan poslovni život, poseduje frizerski salon, a posao joj cveta.

Njen frizerski salon na Novom Beogradu joj je obezbedio unosne prihode, ali i pored toga što je u preduzetničkim vodama, stiže da se posveti porodici. Majka je dvoje dece, a dugi niz godina je u srećnoj vanbračnoj zajednici sa Zvezdanom.

Inače, Ana se ranije oglašava za medije, te je isticala da potpuno veruje u Zvezdanovu ljubav, i to u jeku skandala sa Aleksandrom Nikolić. Međutim, ono što je sve šokiralo nekoliko dana kasnije je njena odluka da javno stavi tačku na odnos sa Slavnićem.

- Dragi moji, uskoro će izaći moja izjava da više nisam sa Zvezdanom. Hvala vam na podršci, drage žene, ali i muškarci, značilo mi je... Samo se srcem dobro vidi, istina se u očima ne da sagledati. Voli vas Ana - napisala je Ana na Instagramu citirajući poznati deo iz Egziperijevog romana "Mali Princ".


Podsetimo, Zvezdanovo ponašanje u rijalitiju osudio je i njegov otac, legendarni košarkaš Moka Slavnić. On je istakao da njegov sin nije uradio ništa nepromišljeno, ali je priznao da njegovom sinu prija društvo Aleksandre Nikolić.

On je otkrio da će dati sve od sebe da ubedi snajku Anu da se ne razvede od njegovog sina.

- Vodim krvavu borbu tri meseca, praktično otkad su ušli unutra, sa dve teme - ko se kome sviđa i ko kome šta radi. Da je Zvezdanu prijalo društvo sa Aleksandrom i obrnuto, to je tačno. Suludo bi bilo da neko to negira i sa tim sam saglasan. Namere koje se ostvaruju pojedinim potezima, da svi to vidimo, ne bi mogle da se sakriju - priznao je Moka pre nego što je u Zvezdanov život ušetala Anđela i definitivno zapečatila njegov odnos sa Anom.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>