Zadruga

Parovi

Ko je Elena, devojka zbog koje je Filip Car bio u zatvoru! (VIDEO)

Ko je Elena, devojka zbog koje je Filip Car bio u zatvoru! Voleli smo se dosta. Mala Milica podseća na nju, samo im je glava drugačija...

Ko je Elena, devojka zbog koje je Filip Car bio u zatvoru! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Filip Car pričao je Aleksandri Nikolić o svojoj bivšoj ljubavi sa kojom je proveo četiri godine i koja je zajedno sa njim i njegovom porodicom živela u porodičnoj kući u Crikvenici.


Bio sam u vezi sa jednom devojkom tri, četiri godine. Imao sam vezu od godinu i po. Pa sam sa jednom malom bio skoro četiri - rekao je Car.


Ma daj, ja ne mogu to da zamislim - rekla je Aleks.

Živeli smo kod mene kući, pa me je namestila u zatvor i onda smo ponovo živeli zajedno u Zagrebu. Voleli smo se dosta. Mala Milica podseća na nju, samo im je glava drugačija. Bila je plava, a u telu kao Milica, malo zgodnija je bila i lepa jako... Promenila se ona dosta, završila je Fakultet, radi u restoranu kod oca leti, promenila je život od kad sam ja ušao ovde. Imala je nekog momka kad sam izašao iz četvorke. Ja sam imao 20, a ona 15 i po, kad smo se smuvali imala je 16 i bili smo do njene 20. 

Dve ili tri godine je nisam prevario, pa kad sam joj našao neke poruke i zvrčke, onda sam ja krenuo. Sa njom živim, a imam dve cure i sve ih lažem da ne postoje ostale. Ta moja Elena, Svetlana i ta Ela zbog koje me je ova strpala u zatvor i sve na vrata zajedno. Svi su bili protiv nas, njen brat izašao iz zatvora, otac nije prihvatio, ja bio protiv njenog brata, on me prozivao, ja napravio s*anje - rekao je Car. 
 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>