Region

Svet

Milan Laća Radulović pred smrt radio nešto što nikako nije tipično za njega!

Milan Laća Radulović pred smrt radio nešto što nikako nije tipično za njega! Nakon smrti majke, za koju je bio jako vezan, Laća je povukao neočekivan potez.

Milan Laća Radulović pred smrt radio nešto što nikako nije tipično za njega! Screenshoot/youtube




Smrt sina pokojne hitmejkerke Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, Milana Laće Radulovića, obavela je estradu u crno. 

Iako je izbegavao pojavljivanje u javnosti, često je pominjan u medijima, a o njegovom privatnom životu se malo toga znalo. Ipak, naprasno nakon smrti majke, za koju je bio jako vezan, Laća je povukao neočekivan potez, te je počeo da se eksponira u javnosti.


Promena u ponašanju Milana Radulovića Laće, bila je primetna, nakon smrti majke Marine Tucaković u septembru prošle godine. Do tada povučen i nezaitresovan za medijsku pažnju, Laća je počeo da se eksponira i u brojnim ispovestima prisetio se ne samo odnosa sa majkom, već je govorio i o njenim saradnicima.

Njegove objave na društvenim mrežama izazivale su pažnju tviteraša, ali i medija, a otvoreno je progovorio i o svojoj borbi sa porocima.






Promenio ime


Četiri meseca pred kraj svog života, želja da pobegne od sebe, kako su mnogi tumačili njegov potez, rezulultirala je time da je Laća promenio svoje ime, pisao je svojevremeno Kurir. 

On se tada oglasio na društvenoj mreži Tviter i obavestio pratioce da se povukao iz javnosti i saopštio kako se sada zove:

- Dragi moji pratioci, od danas Milan Laća Radulović prelazi u estradnu ilegalu. U prevodu, nema više Laće tekstopisca. Njega zamenjuje moj pulen Bob Alef. Taj mali je opasan i prej**aće sve! - napisao je Laća tada.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika.rs

Povezane vesti:


>