Region

Svet

Novi detalji smrti Marininog sina Laće! Telo stiže u nedelju!

Novi detalji smrti Marininog sina Laće lede krv u žilama, a u istragu je uključen i Interpol. Telo u Srbiju stiže u nedelju!

Novi detalji smrti Marininog sina Laće! Telo stiže u nedelju! Screenshoot/Instagram




Milan Laća Radulović je trebalo da se vrati u Beograd iz Izraela juče na svetog Nikolu.


Milan Laća Radulović, sin pokojne Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, iznenada je preminuo danas, a sada su otkriveni novi detalji smrti poznatog tekstopisca.

Kako se nezvanično saznaje u Ministarstvu spoljnih poslova, prijatelj sa kojim je Milan Radulović Laća bio na putovanju u Izraelu, pre tri dana je prijavio njegov nestanak, a obzirom da se radi o stranom državljaninu, u istragu se uključio i Interpol, koji je danas obavestio ministarstvo da je Laćino telo pronađeno na ulici i da će biti dopremljeno u nedelju u Srbiju.




Laća je trebalo da se vrati u Beograd iz Izraela juče na svetog Nikolu, takav je bio plan, a nikom se nije javljao danima. 

Posle posete 12. decembra biblioteci prvog izraelskog premijera i još neke znamenitosti gubi mu se svaki trag.

Podsetimo, Laćin život obeležila su dve velike tragedije tragedije, smrt majke Marine Tucaković i brata Miloša, koji je preminuo 2008. godine.


Brojne javne ličnosti, bližnji, porodici i prijatelji slomljeni su zbog ove tragične vesti, a oglasio se i Vojislav Bajić, po svemu sudeći, Laćin prijatelj.






Naime, njemu je Milan poslao selfi iz Izraela, dok je njegov prijatelj planirao da mu se pridruži.

- Prelepo. Zavidim ti iskreno, predobro! Moram i ja uskoro da dođem. Hoću sigurno. - odgovorio mu je Bajić, a uz to se ujedno i oprostio od Marininog sina potresnim rečima: " Toliko mi je žao! Draći Laćo, putuj sa anđelima". - dodao je on.









Kako mediji prenose njegovo beživotno telo pronađeno je na ulici i kako se sumnja uzrok smrti je prekomerno korišćenje nedozvoljenih supstanci. 

 

Aleks Nikolić pomenuta u Specijalnom sudu! Nosila majicu sa obeležjima klana!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs

Povezane vesti:


>