Region

Svet

Goga Sekulić vadi silikone iz grudi! Doktor joj je rekao da je rekorderka!

Goga Sekulić vadi silikone iz grudi, a operacija je zakazana za kraj januara. Doktor joj je rekao da je rekorderka! Pevačica kaže da ima veće grudi od Soraje!

Goga Sekulić vadi silikone iz grudi! Doktor joj je rekao da je rekorderka! Screenshoot/Instagram

Goga, više ne želi da ima veće grudi od starlete Soraje Vučelić, kako sama kaže.- Jednom sam srela Soraju kod zajedničkog doktora, pa nam je merio obim grudi. Rekao mi je da imam veće grudi od nje - kaže pevačica, koja ipak krije koliko kubika silikona ima u grudima:


- To nije važno, ja sam visoka i smatram da za moju visinu i kilažu nemam ni prevelike, a ni premale grudi. Ipak, rešila sam da izvadim implantate! Moram to da uradim jer me mnogo bole leđa... Operisaću se u Beogradu. Doći će iz Grčke jedan doktor da me operiše. Taj zahvat nije jednostavan i oporavak traje dugo. Doktori kažu da je najbolje da to uradim zimi.

Dok čeka intervenciju, pevačica priznaje šta je sve na sebi korigovala.

- Grudi sam radila iako nije bilo potrebe za tim. Imala sam dobre prirodne grudi, ali eto, drugarice su se operisale jer nisu bile zadovoljne veličinom, pa sam im se i ja pridružila. To je bilo pre desetak godina, zato je došlo vreme i da ih promenim, a usput i da ih smanjim - priča Goga Sekulić i dodaje da to nije njena jedina estetska intervencija:


- Stavljala sam hijaluron u usne i ubrizgala sam botoks u lice, ali malo. Smatram da bi svi trebalo neke sitne stvari na sebi da doteraju.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer


>