Style

Ljubav

Važi verovanje da stvari koje nosite u torbi mogu uticati na razvoj sudbine!

Važi verovanje da stvari koje nosite u torbi mogu uticati na vašu energiju i razvoj sudbine. Zavirite u svoju torbu. Šta se nalazi u njoj?

Važi verovanje da stvari koje nosite u torbi mogu uticati na razvoj sudbine! Foto: Peakpx

Feng šui stručnjaci upozoravaju da određene stvari nikako ne treba nositi u torbi.

Morate da izbacite sve nepotrebno, jer to privlači prepreke na životnom putu. Nepotrebne stvari kradu energiju i donose haos. Sve što vam više nije potrebno izbacite iz torbe, a haos sredite tako što ćete rasporediti stvari po pregradama. Veruje se da će vam red doneti olakšano donošenje odluka.


Razbacan novac nikako ne treba držati u torbi, već ga treba čuvati isključivo u novčaniku. Feng šui označava da novac razbacan po torbi privlači siromaštvo, nedostatak finansija i postavlja energetske blokade na putu razvoja.

Takođe, mnogi ljudi nose u torbi stare račune.

To vas vraća u prošlost, privlači opterećenje i nedostatak novca. Ovo označava da sa sobom simbolično nosite stare probleme i nepotrebne brige, živite u prošlosti.

Torba mora biti čvrsta – ovo je znak sreće i pouzdane zaštite. Uredna torba donosi harmoniju i čuva sklad, a veruje se da poslovna torba treba da bude sređena,visoko kvalitetna i izdržljiva. Ona simbolično predstavlja vašu kesu sa novcem. Simbol je finansijskog blagostanja.

Feng šui stručnjaci takođe ističu da torba ne sme da bude preteška, jer to simbolizuje brige i opterećenja.

Smatra se da ne treba držati torbu na podu, jer se veruje da to privlači siromaštvo.

Potrebno je svuda i u svemu postaviti urednost, mir, sklad i čistotu, pa se postarajte da vaša torba bude sređena i organizovana.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs


>