Region

Svet

Andreana Čekić se vratila bivšem! Sada je ono pravo!

Andreana Čekić se vratila bivšem! Opet smo zajedno, a u međuvremenu sam shvatila da sve su sve druge veze nakon naše bile osuđene na propast. Sada je ono pravo!

Andreana Čekić se vratila bivšem! Sada je ono pravo! Screenshoot/Instagram


U emisiji „Milizam“ Andreana Čekić je iskreno i bez dlake na jeziku odgovarala na pitanja autora Milija Čolića, a najviše je pričala o detaljima iz privatnog života, svom detinjstvu i trenutnom emotivnom statusu. Priznala je da voli svoj posao i da odlično zarađuje, ali je naglasila da novac ne može baš sve da kupi.


- Dete sam razvedenih roditelja. Novac ne može da nadomesti vreme, čak ga na neki način i oduzima. Dok zarađuješ, ti trošiš i vreme. To je nešto što ne može da se kupi i da se vrati - kaže Čekićeva.

- Jako mi je smetalo kada sam bila mala što su mi roditelji razvedeni. Oni su se jako ružno razveli. Oca nisam viđala po sedam-osam godina, nismo se čak ni čuli. Majka me je rodila vrlo mlada, pa sam najviše vremena provela s babom. Utehu sam tražila u prijateljima i drugarima iz škole. Osakaćena sam zbog toga i imam veliki strah od ostavljanja i da budem povređena.

Andreana iza sebe ima jedan brak i raskinutu veridbu. O njenom emotivnom statusu se mnogo piše, a ona sem činjenice da je zauzeta i zadovoljna otkriva još nekoliko interesantnih detalja.

- Ženska osoba koja odraste bez oca u svima traži zaštitničku figuru. Zbog toga sam često mešala babe i žabe. Sada imam partnera, ali ne želim da kažem ni ko je ni šta je. Presrećna sam i rekla bih da to traje ceo moj život. O mom ljubavnom životu se ništa ne zna. Žena sam koja ima tajne, a on je moja mladalačka ljubav. S njim sam bila kada sam imala 19 godina. 

Tada nije išlo, pustio me je da izgradim svoj život i karijeru i mislio je da će mi bez njega biti bolje. Sada smo opet zajedno, a u međuvremenu sam shvatila da sve su sve druge veze nakon naše bile osuđene na propast. On se takođe ženio, ja sam se udala i razvela, ali ovo što imamo sada je ono pravo. Bili smo u komunikaciji dok smo bili u brakovima, ali nikada nismo varali svoje partnere -objasnila je Andreana Čekić.
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/alo.rs


>