Region

Svet

Ceca Ražnatović se povredila na Maldivima!

Svetlana Ceca Ražnatović se povredila na Maldivima! Porodica i svi prisutni su bili šokirani scenom koju su videli, a pevačica se ubrzo oporavila i nastavila da uživa u čarima Maldiva.

Ceca Ražnatović se povredila na Maldivima! Screenshoot/Instagram

Odmor Svetlane Cece Ražnatović na Maldivima, pretvorio se u pravi horor film kada je folk zvezda povređena! Porodica i svi prisutni su bili šokirani scenom koju su videli, a pevačica se ubrzo oporavila i nastavila da uživa u čarima Maldiva.

Ceca je bila s porodicom na odmoru, a kako je pored unuka Željka i sestrinih sinova Petra, Ilije i Viktora želela sve sportske aktivnosti da proba, u surfovanju se nije dobro snašla. Ražnatovićka je pala s daske i povredila nogu, te joj je bukvalno krv šikljala.


"Ceca je na Maldivima totalno podetinjila, a sve zbog unuka Željka. Spuštala se niz tobogan za decu, igrala s njima fudbal na plaži, pa se oprobala i u surfovanju, gde je sve krenulo po zlu" - kaže pevačicin blizak prijatelj i dodaje da je Ceca bila bukvalno ranjena, te da su se veoma uplašili kada su je videli krvavu:

- Ceca je sa Željkom pokušala da surfuje, ali se u jednom trenutku okliznula i pala. Prilikom pada isekla je nogu, tačnije koleno, na dasku. U trenutku kad smo videli kako joj krv šiklja zaista smo svi bili uplašeni, mislili smo da se ozbiljno isekla, ali smo kasnije ustanovili da je ipak dobro prošla. Ceca se šalila: "Jao, sad ne smem u more, ajkule osete krv." Tako nam je kukala dok joj rana nije zarasla. Naravno, svi znamo da je ona veoma jaka, pa je tako i sada bilo - priča dobro obavešteni izvor.

Kako dalje saznajemo, Ceca je posebno dočekana na Maldivima, što se moglo videti i u njenom rijalitiju "Ceca show" koji se emituje na Blic TV-u, smeštaj je bio ispisan njenim inicijalima, a i zaposleni u jednom restoranu su joj priredili specijalno iznenađenje. 


"Sve je bilo posebno namenjeno za Cecu, doček je bio za pamćenje. Zaposleni su se trudili u svemu da joj ugode iako im ona nije ništa tražila, ali su želeli svaki dan da je iznenade i zaista su i uspevali u tome. Smeštaj je bio izuzetan, kao i cela posluga." - završava izvor za Republiku.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>