Ostalo

Sme�no

Baba Vanga: Proročanstva za 2023. godinu! Totalne promene! (VIDEO)

Proročanstva baba Vange za 2023. godinu donose totalne promene na Zemlji! Ukoliko se njene reči ostvare, život čoveka se menja u potpunosti!

Baba Vanga: Proročanstva za 2023. godinu! Totalne promene! (VIDEO) Screenshoot/youtube





Bugarska pororčica baba Vanga predvidela je do sada brojne situacije u svetu, kao što su: 



- tragedija u Černobilu, smrt princeze Dajane i raspad Sovjetskog Saveza, pa čak i Bregzit. 


Za njena proročanstva kažu da su tačna više od 85 % , a predviđanja ove neobične žene za 2023. godinu u nisu baš najbolja.

Baba Vanga je postala svesna retkog Božijeg dara koji joj je omogućio da vidi u budućnost tek kada je postala slepa. Kod nje su išle i brojne javne ličnosi, među njima je i jedna od najvećih muzičkih zvezda sa naših prostora Lepa Brena, da saznaju kakva ih sudbina čeka.

Nostradamus Balkana, kako je često oslovnjavaju, za 2023. godinu, koja nam već kuca na vrata, istakla je pet stvari, piše Irish Mirror.





Menja se Zemljina orbita

Baba Vanga je predvidela da će Zemlja 2023. godine nekako doživeti promenu u svojoj orbiti - iako detalji o tome nisu dati. Bez obzira na to kakva bi ta promena mogla biti, smatra se da bi imala razorne posledice, ako se zaista dogodi.


Planeta je pozicionirana u savršenoj ravnoteži, pa čak i najmanji pomak može dovesti do neželjenih i izuzetno štetnih promena klime i nivoa mora. Ukoliko bi se planeta Zmelja približila Suncu, to bi rezultiralo brzim topljenjem glečera, porastom nivoa mora i globalnom vanrednom situacijom koja bi se pokušala izboriti sa promenom.

Međutim, ako bi se planeta još više udaljila od Sunca, ušli bismo u ledeno doba sa dugim satima tame, što bi izazvalo potpuno drugačiji niz katastrofalnih efekata za život na Zemlji.



Razvoj biološkog oružja

Takođe, proročica je rekla a da će "velika zemlja" sprovesti studije o biološkom oružju na ljudima, što bi rezultiralo smrću hiljada ljudi. Ali, u ovom trenutku, Konvencija Ujedinjenih nacija o biološkom oružju zabranjuje izvođenje ovih vrsta eksperimenata. Uprkos tome, postoje neke zemlje za koje se smatra da već u pozadini vode potencijalne divizije za biološko oružje.



Nuklearna eksplozija

Vanga je upozorila i na još jedno strašno proročanstvo - potencijalnu eksploziju nuklearne elektrane. Ovo jezivo predviđanje dolazi nakon njenog navodnog predviđanja katastrofe u Černobilju, a u kontekstu zabrinutosti sveta zbog situacije u Ukrajini. I najmanja greška u Zaporoškoj nuklearnoj elektrani mogla bi da dovede do katastrofe koja bi imala strašne posledice po mnoge evropske zemlje.





Solarni cunami

Bugarska vidovnjakinja je videla i dolazak ogromne solarne oluje u razmerama koje nikada ranije nisu viđene na planeti Zemlji. Sunčeve oluje nastaju kada se iz Sunca oslobodi nalet energije, šaljući električna naelektrisanja, magnetna polja i radijaciju koja juri ka Zemlji. 

Iako se ovo dešavalo u mnogim prilikama, viđeno je samo kao fenomen na nebu - poput zelene nijanse severnog svetla.

Ove snažnije solarne oluje koje je predvidela Baba Vanga dovele bi do oštećenja tehnologije, pa bi čak mogle da dovedu do masovnog nestanka struje i kvarova u komunikaciji - što bi moglo da izazove čitav niz problema.




Kraj prirodnog rađanja i početak laboratorijskih porođaja

Baba Vangina vizija za 2023. uključuje i kraj prirodnog rađanja ljudi. U toj distopijskoj projekciji vlasti zabranjuju rađanje i sav ljudski život se uzgaja u laboratoriji. Tako bi lideri i medicinski stručnjaci mogli da odlučuju ko će se roditi, dok bi roditelji mogli da prilagode svoje osobine i izgled – poput boje kose i očiju. Ovo je definitivno jedno od najčudnijih Vanginih predviđanja – i podstiče strahove od pada nataliteta.

Njena proročanstva se ovde ne završavaju, Vangina takozvana predviđanja gledaju mnogo dalje u budućnost - sve do 4599. godine, kada ona veruje da će čovečanstvo postići besmrtnost, nakon čega sledi tvrdnja da će 5078. ljudi napustiti naš univerzum i preći na zelenije pašnjake.



 

 

Nedeljna astro prognoza od 12. do 18. oktobra 2022. godine!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>