Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 12. decembra do 18. decembra 2022. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja. 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



VAGA

Hrana

Period kada je potrebno da više pažnje posvetite ishrani, ali i fizičkoj aktivnosti. Možete upasti u „zamku“ – kombinacija statičnosti i pojačanih apetita nije dobra niti za vaš izgled, niti za vaše zdravlje.

Ljubav

Venera u znaku Jarca nije vaša energija. Nema tu lepršavosti već se sve svodi na zrelost, razum,odgovornost, posvećenost partneru, domu, porodici. Nisam sigurna koliko će vam ovaj period prijati jer malo je tu „želim“ a previše je „moram“. Neki vid podrške od strane voljene osobe imate, a sad – da li je to vama dovoljno i da li ste zadovoljni – to već vi znate.  Ako ni za šta drugo – ovaj je period dobar da sa partnerom pokrenete ozbiljne teme. Slobodne Vage – vaš ljubavni život se sveo na neke sitne komunikacije, dopisivanja – nije baš da nema ničega, ali ono što ima – baš i nije podsticajno po vas.

Posao

Naporno, suvoparno, previše ozbiljno, jednolično. Ok, oni koji se bave privatnim biznisom jesu u periodu kada mogu imati više posla, čak ozbiljnijih poslovnih projekata i dogovora – ali neće to biti baš stopostotno po vašem ukusu. Generalno gledano – ovo jeste period kada morate ozbiljno i odgovorno da prionete na posao i da rešite najpre zaostale, a onda i tekuće obaveze. Bićete zadovoljni rezultatima, mada ćete se umoriti u procesu. Po pitanju finansija – zaradićete i zatvoriti neke veće novčane obaveze.

Zdravlje

Glavobolje, prehlade, meteoropatske tegobe. Aktivacija hroničnih boljki.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Jako je teško da ćete vi u ovom periodu uspevati da odolite slatkim ili slanim đakonijama. Ukoliko ste na dijeti – bar za sada dignite ruke od toga jer je malo verovatno da je nećete prekršiti.

Ljubav

Merkur i Venera u polju komunikacije doneće ne samo više razumevanja između partnera i vas, već i priliku da kroz lep i otvoren razgovor rešite bilo koju temu koja eventualno predstavlja problem u vašem odnosu, kao i da se dogovorite, usaglasite. Možda i da napravite po koji plan – možda vezan za putovanje, praznike, a možda vezan i za budućnost vašeg odnosa. Ozbiljne teme, ali na lep način. Slobodne Škorpije – videćete nekog koga dugo niste, pokrenućete komunikaciju koja je bila u zastoju ili prekinuta, ali isto tako – otvorićete i nova ljubavna „polja“ , upoznati nove ljude i pokrenuti se ka njima.

Posao

Aktivan, aktivan period. Jeste, vaš vladar Mars se i dalje mrljavi u retrogradnom hodu, donoseći vam povremene padove energije, ponavljanja, kašnjenja, to da retko šta možete da završite iz prvog pokušaja….ali ipak….Marsov dispozitor Merkur, kao i Venera donose zrele, praktične i razumne ljude u vašu blizinu sa kojima možete da se dogovorite, sporazumete, nađete zajednički interes. Moguće je da vam bude ponuđeno više poslovnih dogovora, saradnji, projekata. Zaradićete…naravno – i potrošiti.

Zdravlje

Mlađi – prehlade. Stariji – meteoropatske i reumatske tegobe.

 

STRELAC

Hrana

Nešto lošije navike po pitanju ishrane. Na tapetu su najpre slatkiši i grickalice koji će vam nekako vrlo često biti „pri ruci“. Unosite više tečnosti, naročito kroz supe i čajeve.

Ljubav

Nije bajno, nije. Doduše, nema one naglašene tenzije i promenljivih raspoloženja kao što je to bilo tokom protekle nedelje, ali partner i vi imate još podugačak put pred sobom da biste rešili nagomilane probleme, kao i sve ono što ste gurali pod tepih. Ukoliko je došlo do razdvajanja i prekida odnosa – oboma vam je sada potrebno da se povučete i razmislite malo o svemu. Ne zaboravite – ovaj period sada samo je najava dešavanja koja će vas od proleća pratiti godinama. Vreme za ozbiljna partnerstva, samo to će imati prođu. Slobodni – nije vam baš ovo fenomenalan period da se zaljubljujete.

Posao

Poslovno je situacija bolja nego po pitanjima emocija. Merkur i Venera u tranzitu kroz kuću koja vlada novcem pomoći će da se finansijska situacija stabilizuje – za neke kroz dodatne prihode, za neke kroz period koji donosi mogućnost povećanja nadoknade za rad. Saturn u polju komunikacije i Sunce koje je kod vas obezbediće vam važne razgovore sa ozbiljnim poslovnim ljudima, dobre dogovore i projekte, ali i to da umete da pronađete način da se snađete u svakoj situaciji koja se postavi pred vas.

Zdravlje

Osetljiv probavni sistem, sklonost prehladama.

 



JARAC

Hrana

U dobrom ste raspoloženju za druženja, slavlja, veselja – a ta opuštenost i rasterećenost doneće i jače buđenje apetita. Nema potrebe govoriti vam da ne preterate – imaćete meru u svemu.

Ljubav

Merkur i Venera u vašem znaku daće vam mudre reči, lepe reči, daće vam to da umete da kažete pravu stvar u pravom trenutku. Ukoliko je u prethodnom periodu bilo trzavica sa partnerom, sada je vreme da se to rešava. Ako ste pak imali mirno more, sada je dobar trenutak da dodatno lepo i lako zaplovite njime, pod ruku sa voljenom osobom. Dogovarajte se, pričajte, pravite planove – sve je ostvarivo kada postoji dobra volja a sada je ima, itekako. Slobodni Jarčevi – i evo nekih lepih momenata pred vama. Evo prilike za uživanja, druženja, za kontakte sa osobama sa kojima se kopčate i koje vam prijaju.

Posao

Preambiciozni planovi i grandiozni poslovni potezi sada je malo verovatno da će proći….ili će pak za njih biti potrebno mnogo više vremena i truda nego što vi trenutno mislite. Ali će zato proći sve ono što je ozbiljno i studiozno razrađeno, proći će svi dogovori kojima se posvetite i u kojima nastupate zrelo, odgovorno. Ovo je dobar period za vas, vreme kada umete i možete da pokažete svoje sposobnosti, kada je lako ostvariti pravu komunikaciju i dogovor sa onima koji su vam poslovno važni.

Zdravlje

Osetljivost disajnih organa, problemi sa spavanjem.

 

VODOLIJA

Hrana

Sedmica u kojoj ćete biti prilično opušteni po pitanjima hrane, a umećete vrlo često i da preterate – naročito sa mesom i mesnim proizvodima. Potreba za jačom, kaloričnijom hranom.

Ljubav

Osećaj da je sve kako treba postojaće kod vas. Partner i vi se držite čvrsto, povezani ste, razumete se i podržavate. Ok, biće par situacija u kojima će vas voljena osoba možda začuditi svojim ponašanjima ili u kojima će pokazati određeni nivo neodgovornosti, ali kada sve saberemo i oduzmemo – dobro je. No, vaše polje podsvesti i tajni se aktiviralo i tako će biti i u narednom, dužem vremenskom periodu. Ovo će kod nekih doneti možda statičniju fazu u partnerskim odnosima….a kod nekih pa, mogućnost da malo brljeknu sa strane. No, pratićemo pa ćemo izveštavati šta se dešava….Slobodne Vodolije – razmišljate o nekome, prilično intenzivno. Da li postoji šansa da se nešto pokrene? O, da – već od ove nedelje pa na dalje.

Posao

Po pitanju finansija ništa se neće značajnije promeniti. Pred vama je i na dalje period sa vrlo solidnim zaradama, ali isto tako period u kojem novac odlazi od vas. I to na žalost, bar trenutno – ne možete u većoj meri promeniti. Generalno gledano – poslovno ste vi prilično stabilni. Situacija je korektna i sa autoritetima i sa saradnicima. Moguće je da ćete od ovog perioda pokazati značajniju odgovornost i posvećenost svim poslovnim temama i obavezama. Kao da se pripremate za udarnički rad.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem i probavom.

 

RIBE

Hrana

Period slava i praznika je pred nama. Uživajte i opustite se, ali nemojte preterati jer vam probava u poslednje vreme nije sjajna. Izbegavajte alkohol.

Ljubav

Problematična i napeta prethodna nedelja, ali i celokupan duži vremenski period unazad – ostavio je svoje posledice na partnera i vas. Da, situacija se donekle stabilizovala i sredila, ali je problem u tome što je ovo sve vrlo krhko i lako ga je poremetiti. Odjeci neprijatnih dešavanja i dalje su prisutni tokom ove nedelje i jedini savet koji vam mogu dati jeste da sa voljenom osobom istinski razgovarate otvoreno i iskreno. Ono što zaista i do kraja ne rešite sada – opet će doći na dnevni red, želeli vi to ili ne. Slobodne Ribe – preko prijatelja, izlazaka, druženja – idu vam pozitivni trenuci, uživanje i emotivne prilike.

Posao

Poslovno ste vi dobro, samo je mali problem u tome što ćete ili preuzeti previše na sebe ili ćete pak imati teškoću da se organizujete na pravi način. Ovo može dovoditi do toga da imate dane u kojima ne znate gde ćete pre i u kojima se obaveze samo gomilaju a vi ne možete na pravi način da odgovorite na njih. Dobićete neki tip zasluge ili potvrde vašeg rada od strane autoriteta, šefova – samo nisam sigurna da je to baš ono čemu ste se vi nadali. Vaši planovi sada mogu početi sa realizacijom i krenuti kako treba.

Zdravlje

Osetljiv je vratni deo, kao i ramena. Nešto bolji imunitet.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>