Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 12. decembra do 18. decembra 2022. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus



Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Probavni sistem vam je opterećen ovih dana – previše udovoljavate sebi i kada je hrana, ali i kada je piće u pitanju. Pokušajte da budete umereniji.

Ljubav

Partner se ne ponaša u skladu sa vašim očekivanjima, pogotovo ako ste u protekloj nedelji/nedeljama imali češće čarke ili ukoliko je vaš odnos bio sa velikim oscilacijama. Sa partnerove strane dolazi do neke vrste povlačenja, distanciranja – možda je ovo dobro, obzirom da vam je oboma potrebno da rashladite glave. Odnosi koji su „pravi“ nisu ugroženi. Oni drugi…pa, partner je prilično odlučan da ovog puta ne popusti. Što se tiče slobodnih – može biti neke zanimljive komunikacije, ali da li će se ovo razviti u pravcu koji biste vi priželjkivali – još uvek je vrlo neizvesno.

Posao

Stari klijenti ili poslovni saradnici vam se mogu „vratiti“ tokom ove sedmice ili ćete vi pak inicirati kontakt – suština je da može biti novih predloga i mogućnosti da se ove saradnje obnove i unaprede. Takođe, interesantna komunikacija sa nadređenima ili nekim od autoriteta – moguće su ponude ili projekti koji deluju dosta zanimljivo i stabilno. Evidentno je da je kod vas došlo vreme za ozbiljne poslovne priče. I pored serije troškova, prilično ste zadovoljni trenutnom finansijskom situacijom.

Zdravlje

Odmarajte se, vaša energija nije neiscrpna.

 

BIK

Hrana

Ne preterujte sa gaziranim pićima i alkoholom. Prijaće vam kuvana hrana – variva, supe, čorbe. Takođe, mlečni proizvodi – naročito zreli sirevi. Mesne prerađevine su ok, ali samo ako su proverene i kvalitetne.

Ljubav

Vaša vladarka Venera u tranzitu kroz znak Jarca budi u vama energiju koja vam prija – a po pitanjima ljubavi donosi realan pogled na odnos. I na ono što partner jeste, ali i na ono što nije. Kao i prihvatanje svih vrlina i mana voljene osobe. A i jednih i drugih ima, isto kao i kod vas. Možda nećete u ovom periodu imati savršenost i odnos koji priželjkujete, ali ćete imati i sopstvenu, ali i stabilnost veze. Što se slobodnih tiče, ulazite u period aktiviranja višestrukih ljubavnih ponuda. Slede vam češći izlasci i više druženja, kao i makar dve zanimljive osobe koje će vas zaintrigirati.

Posao

Venera i Merkur u odgovornom i praktičnom znaku Jarca vam prijaju, donose vam način komunikacije koji vam odgovara, donose vam kontakte sa ljudima na koje se možete osloniti i sa kojima se možete lepo poslovno povezati. Period je dobar za dogovaranje, za nove poslovne prilike, pa čak i za poboljšanje zarade. Odnos sa autoritetima će biti prilično korektan i ovo možda jeste vreme da pokušate da progurate neke svoje ideje ili predloge.  Troškovi su vezani za kuću i članove porodice.

Zdravlje

Mlađi – prehlade. Stariji – reumatske tegobe.

 

BLIZANCI

Hrana

Potrebna vam je nešto „konkretnija“ hrana da nadoknadi brz gubitak energije koji je ovih dana prisutan kod vas. Ne zanemarujte ni povrće kroz salate, niti voće – naročito južno.

Ljubav

Komunikacija sa partnerom i dalje predstavlja tačku saplitanja u vašim emotivnim relacijama. Ili je ima premalo, ili se bavite samo uskim krugom tema (a ne pričate o onima koje su zaista bitne za vaš odnos) ili se pak jednostavno – ne razumete na pravi način. Čak i ako u ovoj nedelji bude postojala želja da razumski i iskreno porazgovarate o nekim stvarima, malo je verovatno da ćete temu zaključiti do kraja. No, ukoliko je u proteklom periodu postojao prekid ili ozbiljnije uzdrmavanje odnosa, čak i ovi mali koraci biće dobrodošli. Slobodni – dobar period za one koji traže ali i nude zrelost u ljubavi.

Posao

Sada možete da se na ozbiljniji i odgovorniji način posvetite svim onim obavezama, papirologiji ili poslovnim temama koje su ostale nedovršene, nedorečene ili koje ste propustili da uradite. Vaš vladar Merkur u znaku Jarca „tera“ vas na odgovornija ponašanja, zreliji način razmišljanja i mnogo praktičnosti – što i nije toliko loše, ako zanemarimo da ćete se verovatno žaliti kako su vam dani i radne akcije prilično suvoparni, jednolični, dosadni. No, bolje i to nego raspad sistema i haos koji su ostali iza vas.

Zdravlje

Imuni sistem je i dalje dosta osetljiv.
 

Kako da uvek savršeno mirišete bez obzira koji parfem koristite!



 




RAK

Hrana

I vi ćete se malo „raspustiti“ kada je ishrana u pitanju. Doduše, ne samo da smažete već i da pripremite za ukućane ili za goste. Samo nemojte preterati sa slatkišima i previše začinjenom hranom.

Ljubav

Nervoza i napetost već su neko vreme prisutni u vama i sigurno je da su u više navrata donele manje ili veće „čarke“ sa partnerom. Interesantno je da vam partner u ovoj sedmici može jednim delom olakšati, skinuti neki teret sa vaših leđa – da li konkretnom akcijom ili pak razgovorom sa vama koji će vam makar na neko vreme umanjiti tu nervozu ili ublažiti brige. Nije savršeno i teško da to može biti ali ipak postoji dobar prostor da se voljena osoba i vi više u ovom periodu približite jedno drugom. Slobodni – neko na koga intenzivnije mislite u poslednje vreme doći će u vašu blizinu ili pokrenuti komunikaciju sa vama.

Posao

Doći će do poboljšavanja komunikacije sa saradnicima i kolegama. Biće s vremena na vreme konfuznih momenata ali ćete uglavnom uspevati da ovo na zadovoljavajući način rešite. Sunce u vašem polju poslovne svakodnevice i odgovornosti s jedne strane ukazuje da ste u ozbiljnom poslovnom periodu kada je potrebno da date sve od sebe i dokažete se, a sa druge govori o tome da možete doći u kontakt sa značajnim osobama iz svoje poslovne sfere, ostaviti utisak na njih, ostvariti saradnju i dogovor.

Zdravlje

Problemi sa varenjem i stomakom.

 

LAV

Hrana

Umećete da se u ovoj sedmici opustite i uživate u hrani. Skrenula bih vam samo pažnju na kvalitet i ispravnost namirnica koje koristite. Takođe, nemojte preterivati sa alkoholom.

Ljubav

Partner i vi uspevate da se lepo uskladite i prilagodite jedno drugom. U nekim momentima to ide jednostavno i lako, u drugim naiđe po koja prepreka na vašem putu, ali kada sve saberemo i oduzmemo – dobro je. Iako nemate onoliko vremena koliko biste voleli za zajedničke trenutke sa voljenom osobom – biće i lepih dešavanja, razonode i opuštene atmosfere u vašem odnosu. Slobodni Lavovi – dobar trenutak za ulazak u lepu, ali i ozbiljnu ljubavnu priču. Moguće je da je više „udvarača“ u igri – vodite se onim – one osobe koje deluju nerealno dobro, vrlo izvesno nisu takve. Ne ulazite u tajne veze niti odnose sa zauzetim osobama.

Posao

Prilično korektna poslovna nedelja je pred vama. Ne samo da ćete moći da rešite neke zaostatke, da završite veliku količinu obaveza, nego je ovo i period za korektne odnose sa kolegama i saradnicima, kao i za početke pregovora oko nekih poslova koji bi se mogli pokazati kao isplativi i trajni. Dobra nedelja i za kreativnost, za nove ideje i nove projekte.  Finansijska situacija će krenuti ka stabilizaciji, ali sredinom nedelje možete imati više troškova ili se pak zaleteti u neka ulaganja i kupovine.

Zdravlje

Čuvajte se viroza i prehlada.

 

DEVICA

Hrana

I za vas je krenulo vreme sa više prostora za opuštanje i uživanje u dobrom zalogaju….ali na vaš način. Ovo je odličan period da, ukoliko je bilo nekih problema –sredite navike po pitanju ishrane.

Ljubav

Još uvek niste u potpunosti izašli iz nemirne faze u vašim partnerstvima (potrajaće još desetak dana), koliko god da se energija između voljene osobe i vas poboljšala i koliko god da se oboje trudite da stvari funkcionišu lako i bez prepreka. Do sredine nedelje možete imati još jedan „talas“ nesigurnosti, sumnji ili pak preispitivanja partnerovih reči i postupaka. Lep, normalan iskren i otvoren razgovor dve zrele i odrasle osobe rešiće mnogo toga. Slobodne Device – ovo je za vas povoljan emotivni period. Možete pokrenuti ozbiljne i trajne ljubavne priče i ući u vrlo značajnu emotivnu fazu.

Posao

I poslovno je ovo povoljan period za vas. Samo nemojte ulaziti u neke nerealne šeme, u projekte u kojima se obećavaju brda i doline – a biće osoba koje će pokušavati da vas uvuku u nešto tog tipa. Dovoljno ste zreli i mudri da prepoznate šta je realan i dobar posao, a šta ne. Dobar je trenutak i da smišljate nove ideje i pokrećete planove  – sve ono o čemu ste razmišljali sada možete otpočeti sa realizacijom. Odgovornost i posvećenost poslu doneće vam i nove poslovne prilike, vrlo korektne.

Zdravlje

Cirkulacija i krvni sudovi kod starijih Devica.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>