Zadruga

Parovi

Aleks Nikolić i Milica Veselinović su se smenjivale u Etno selu!

Luka Radivojević, poznatiji kao bivši dečko Miljane Kulić, tvrdi da su se Aleks Nikolić i Milica Veselinović smenjivale u Etno selu!  Filip Car i Zola su uzeli dva ili tri apartmana i radili su šta su hteli...

Aleks Nikolić i Milica Veselinović su se smenjivale u Etno selu! Screenshoot/Instagram
Dejan Dragojević nedavno je javno raskinuo sa Aleksandrom Nikolić, a ona je za raskid saznala tek kada je dobila informaciju da je njen bivši njene kartice predao drugarci, pa se prepustila strastima i utehu potražila u bivšem dečku.


Aleksandru verovatno i nije to toliko povredilo, s obzirom da je ponovo uletela u strasan odnos sa Filipom Carem, koji očigledno voli da spava sa Dragojevićevim partnerkama.


Kao šlag na tortu, sada se javio i svedok koji tvrdi da je svojim očima u popularnom Etno selu video Aleksandru Nikolić i Filipa Cara zajedno u trenutku kada je Dejan Dragojević sa bratom Davidom bio na letovanju u Crnoj Gori.


Luka Radivojević, poznatiji kao bivši dečko Miljane Kulić, otkrio je da se nekako uvek nađe na pravom mestu u pravo vreme, te da je baš tada bio u "Etno selu" u kojem radi njegov dobar drug.

- Dolazile su i neke anonimne devojke, napucane, Filip Car i Zola su uzeli dva ili tri apartmana i radili su šta su hteli. Ja se nekako uvek nađem u centru skandala, pa je to slučaj bio i ovaj put. Aleksandra je dolazila u Etno selo dok je Dejan bio sa Davidom na moru! Ona ga je varala sa Carem, a znam iz priče da je bila ubeđena da je Dejan vara u Crnoj Gori. Moj drug je video i Milicu Veselinović, one su se smenjivale, jednom je ona bila sa Carem, pa onda Aleksandra, nisu se odvajali 3 dana i tri noći - šokirao je Luka, pa dodao:


 "Zato je Milica sve ispričala Aleksandri za Cara da ga čeka, pre njegovog ulaska, da bi bila sa njim kada dođe, ali ova (Aleksandra) je isto to htela, pa su bile lažne prijateljice. Nema tu ni p od prijateljstva! Ja sam ubeđen da one znaju jedna za drugu, ali ćute. Mene je najviše šokiralo to foliranje Aleksandre kako voli Dejana, a ovamo dok on nije tu, ona sa Carem u apartmanu! A mala Milica je posebna priča! Ne mogu da razumem koliko se devojke ponižavaju, ovo je postalo strašno." - zajključio je Luka.
 

Kija Kockar u neverici! Zamenili je sa pokojnom pevačicom!   


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Srbija Danas


>