Zadruga

Parovi

Aleks Nikolić: Filip Car je uvek imao posebno mesto u mom srcu! (VIDEO)

Aleks Nikolić je ispričala kako je Dejanu bila jedina i da je on cenio, poštovao i nije pogledao drugu, a onda je priznala da je Filip Car uvek imao posebno mesto u njenom srcu.

Aleks Nikolić: Filip Car je uvek imao posebno mesto u mom srcu! (VIDEO) Screenshoot/youtube




Aleksandra je javno je prevarila Dejana Dragojevića sa Carem, a sada je rešila da i sa njim prekine svaki kontakt.


Aleks je pažljivo pratila šta priča Milica Veselinović o tome kako je Filip Car došao na njen krevet i navodno se bacio na nju, pa se odlučila da ode i upadne usred emisije i zauvek završi sa njim.



"Pre svega, želela bih da kažem da meni ovo ne treba. Ja sam imala nekoga kome sam bila jedina, ko me je poštovao i cenio i koji nije pogledao ni jednu devojku. Nije mi rekao da je legao kod nje u krevet, rekao mi je da mu je to poslednja komunikacija. Što se mene tiče, završila sam svaku komunikaciju sa njim" - rekla je Aleksandra Nikolić.

A onda je nastavila:

"Samo da dodam nešto vrlo kratko. Ne smatram da sam prenaglila, da sam trebala da kalkulišem. Smatram da sam uradila pravu stvar, da sam ispala čista, rekla sam iskreno kako stoje stvari, iako je to možda meni na štetu."





- Ti si priznala da nemaš emocije prema Dejanu Dragojeviću, nevezano za Cara - rekao je Ivan.

"Da... Filip je neko ko je imao uvek posebno mesto u mom srcu, on je to znao sve vreme. Nisam planirala da se mirim, ali desilo mi se, šta da radim. Nisam ubila čoveka, ali neću sada sedeti pokunjena u ćošku, niti smatram da sam sebe isponižavala. Slava mi je 19. decembra, nek se Irena čuje sa Dejanom, nadam se da nisi ljuta na mene." - rekla je Aleks.












 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>