Zadruga

Parovi

Aleksandra Nikolić fizički nasrnula na Ivana Marinkovića! (VIDEO)

U toku radio-emisije ''Amnezija'' Marinković je komentarisao Aleksandrino ponašanje, a njoj se to nije dopalo! Aleksandra Nikolić je zbog toga fizički nasrnula na Ivana Marinkovića! 

Aleksandra Nikolić fizički nasrnula na Ivana Marinkovića! (VIDEO) Screenshoot/youtube




- Šta s**eš ti više? -upitala je Aleks.


 Idi kaži Mikiju to tako - dodao je Ivan Marinković.

 Ljigo ljigava, ti si se lažno družio sa mnom - besnela je Aleks.

- Objasni zašto? Očajna si ispala prema svom dečku - rekao je Ivan.

- Ja sam tebi pričala da je sve u redu u mojoj vezi? Itekako se sve zna za mene i Dejana, Dejan mi nikada ništa nije obećavao! 

- Kako sam se ja zajebao majko mila, bolje da sam pijan - prokomentarisao je Ivan Marinković.

- Dejan nikada nije planirao život sa mnom, je*ali te njegovi glasači! Sve ovo radi zarad glasača, zna u čemu sam se snašla, družio se sa mnom radi koristi. Ja jesam ološ pa jesam, šta da radim, zaljubila sam se - vikala je Aleksandra Nikolić.


- Potpuno normlana i očekivana reakcija od nje. Niti nju poznajem, niti sam znao Filipa, nemam kombinaciju sa njihovim pričama.

"Dejan me je pitao šta planiram posle ovoga, ali on nije neko ko obećava. Naučio me je da treba da gledam isključivo sebe i svoj džep! Ivan je ovde ustajao i pričao da mene i Milicu gleda kao ćerke. Poveravala sam se njemu, nisam želela za crnim stolom to da iznosim. Saznala sam da on želi da idemo u neke toplije krajeve. Mogu da budu razne teorije, ja sam problem sada samoj sebi" - rekla je Aleksandra Nikolić. 
 

Moka Slavnić: Neću kriti od Zvazdana da ga je Ana ostavila!



 



 
 

Aleks Nikolić i Filip Car jedno kraj drugog u krevetu! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>