Zadruga

Parovi

Dejan Draojević: Imam anksiozne napade, nisam dobro!

Dejan Dragojević potvrdio je da je loše još kada je gostovao kod bivše zadrugarke Tare Simov u emisiji, gde je objasnio kako se oseća. Imam anksiozne napade, nisam dobro!

 Dejan Draojević: Imam anksiozne napade, nisam dobro! Screenshoot/Instagram





Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević danima je u haosu nakon što je javno raskinuo sa Aleks Nikolić, koja je sve prisnija sa Filipom Carem, a kako Republika saznaje, on je pokušao da se ubije u porodičnoj kući u Veterniku.

Dragojević se zatvorio između četiri zida, sramota ga da izađe iz kuće, danima je na tabletama jer je poslednje što je očekivao da vidi u rijalitiju da ga Aleks vara s Hrvatom, a dok prolazi kroz haos, majka Biljana i brat David Dragojević se ne odvajaju od njega, teše ga i pomažu mu da sve prebrodi.

- Dejan je van sebe otkako je primetio da se Car i Aleksandra pipkaju ispod stola. Prvo je besneo po kući, urlao i udarao pesnicama po nameštaju, a onda se rasplakao. Majka i brat su sve vreme uz njega, nagovarali su ga da popije nešto za smirenje jer je sve ovo šok, ali je odbijao. Posle je pristao da uzme lekove, smirio se i odjednom više ništa nije progovarao. Kao da je druga osoba - otkriva nam upućen izvor.

Kako smo saznali, Dejan u poslednje vreme sve više uzima antidepresive, pa sada samo ćuti, gleda u jednu tačku, a prekjuče je pokušao sebi da oduzme život.

- Dejan je opijen lekovima, slabo jede i jedva da progovara. Kad gleda rijaliti, samo psuje. David i Biljana pokušavaju da mu objasne da ne treba da se nervira jer je konačno shvatio kakva je Aleksandra, ali se situacija ne menja. Pred njima je pokušao da se naguta tabletama, pretio je da će da se ubije, ma baš je loše - priča sagovornik i dodaje:






- David Dejana nagovara da se vrate u teretanu, da kroz trening izbaci stres, ali ne može da ga ubedi da se pomeri s kreveta. Čak je jedno vreme stavljao stare snimke iz teretane samo da ispadne da je napolju, da ne pati, a u realnosti je druga priča. Glumi da je hrabar i da ga ništa ne pogađa, ali se mnogo razočarao. Verovao je Aleksandri. Najgore je svakako Biljani. Majka ne može da podnese da joj sin prolazi kroz sve ovo. Posebno što je verovala da Aleksandra nikad ne bi uradila ovako nešto. Najgore mu je što se istorija ponavlja. Car mu je već "skinuo" ženu u prošloj sezoni, sad se isto dešava sa Aleks. Dejan priča po kući kako treba da je zahvalna Filipu jer ga je spasao još jedne žene, da je otkrio kakva je zapravo Aleks, ali to je sve gluma.


Dejan Dragojević: Imam anksiozne napade, nisam dobro


Dejan Dragojević potvrdio je da je loše još kada je gostovao kod bivše zadrugarke Tare Simov u emisiji, gde je objasnio da ima napade panike.

- Trudim se da volim sebe, ali s obzirom na neke postupke koje sam imao u prošlosti, ne volim sebe dovoljno. Biće tako sve dok pravim iste greške u životu. Dok sebe ne stavim na prvo mesto, dešavaće mi se haos. Imam anksiozne napade, ništa ne može da me izvuče iz depresije kad me uhvati, međutim, David je neko ko je konstantno uz mene i pomogao mi je u svemu tome. Porodica je bezuslovno uz mene. Majka brine, zove me non-stop i proverava, David se ne pomera. Tera me da treniram, na sve moguće načine se trudi da me pokrene, da učini da mi bude lakše. Strašno je što opet proživljavam istu stvar kao i prošle sezone. Ne znam šta će biti, videćemo - objasnio je on.



Aleks i Car završili u izolaciji, gde je i Dalila pala

Aleksandra i Car završili su zajedno u izolaciji, gde je i Dalila Dragojević u prošloj sezoni konačno pala. Nikolićka je, inače, Filipu već priznala svoja osećanja i javno rekla da joj njegovo prisustvo veoma prija i da se u "Zadruzi" nije smejala pre njega, te i da se nije osećala zaljubljeno dok on nije ušao na vrata.

- Filipe, ti si meni napravio vrtešku u glavi, a ja nisam bila u ovakvoj situaciji dok nisi ušao. Nisam ni sa kim imala takvu komunikaciju, osećam se zaljubljeno, a opet nisam. Nisi fer što me zavodiš, mene si ubacio u problem, pa slušam šta slušam, a ne ti. Ja nemam pojma šta je sa mnom, ne treba ovako da se ponašam, znam da treba da stavim neke stvari na svoje mesto. Moram da pazim šta radim, a osećam da sam već u velikom problemu - pričala je Aleks, a Hrvat se pravio kao da se ništa ne dešava među njima.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika.rs

Povezane vesti:


>