Svet

Region

Tom Henks u ekranizaciji svetskog bestselera: Čovek po imenu Oto! (VIDEO)

Tom Henks u ekranizaciji svetskog bestselera "Čovek po imenu Oto"! Dvostruki Oskarovac ponovno u filmu sa životnom pričom.

Tom Henks u ekranizaciji svetskog bestselera: Čovek po imenu Oto! (VIDEO) Foto: Promo

Nema sumnje da je Tom Henks jedno od najomiljenijih lica Holivuda. Kroz svoju 45-ogodišnju karijeru osvojio je dve nagrade Oskar i opšte je poznato da je jedna od najuspešnijih filmskih zvezda. Forest Gamp, Filidelfija i Terminal samo su neki od filmova koji su Henksa obeležili kao glumca u kojima je zablistao u scenama koje možemo prepoznati iz naše svakodnevice. Upravo takav film sa Henksom u glavnoj ulozi dolazi nam početkom sledeće godine pod imenom "Čovek pod imenom Oto".

Naime, radi se o ekranizaciji bestselera Njujork tajmsa "Čovek po imenu Uve" Frederika Bekmana.

Upravo objavljeni trejler otkriva nam svakodnevicu Otoa Hendersona (Tom Henks), udovca i džangrizala koji budno pazi na red i disciplinu u svom komšiluku. Međutim, to sve ipak više liči na konstantno kritikovanje i osuđivanje ogorčenih komšija. 

Međutim, njegova rutina okrenuće se naglavačke kada se u komšiluk doseli temperamentna mlada porodica. Oto će ubrzo otkriti šta se sve dogodi kada život prihvatite onakav kakav jeste...

U ovoj komediji, osim Henksa, glumačku postavu još čine Mariana Trevinjo (Club the Cuervos), Rejčel Keler (Fargo, Legion, Tokyo Vice) i Manuel Garsija-Rulfo (Sedmorica veličanstvenih, The Lincoln Lawyer). Rediteljski deo posla pripao je Marku Forsteru (Finding Neverland, Svetski rat Z) a scenario je, prema knjizi, napisao Dejvid Mekgi koji je nominovan za Oskara sa filmovima Pijev život i Finding Neverland. Kao producent potpisan je i Henks.

Knjiga "Čovek po imenu Uve", kao broj 1 Njujork tajmsa, prodata je u više od 3 miliona primeraka širom sveta, a domaći čitaoci imaju samo reči hvale za ovu životnu dramu sa elementima humora.

Zbog svega navedenog, čitalačka i bioskopska publika nestrpljivo iščekuju početak iduće godine kada će film Čovek zvan Oto početi da se prikazuje u domaćim bioskopima. 

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 


Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


Već postoji film iz 2014. godine pod nazivom "A Man Called Ove", koji je oduševio gledaoce a trejler pogledajte ispod: 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>