Zadruga

Parovi

Izbacivanje: Anastasija Bojanović sigurna da je Aleks prisna sa Carem zbog Milice!

Noćas se u Beloj kući odigralo još jedno Izbacivanje i tom prilikom je rijaliti "Zadruga 6" napustila Anastasija Bojanović. Ona je sigurna da je Aleks Nikolić prisna sa Carem zbog Milice Veselinović.

Izbacivanje: Anastasija Bojanović sigurna da je Aleks prisna sa Carem zbog Milice! Screenshoot/Instagram
Anastasija se u studiju prvo pozdravila sa majkom i i bratom, a onda komentarisala aktuelne teme iz "Zadruge".Imala sam tremu, prvi put među toliko lošim ljudima. Za mene je Miljan jedan od najlošijih ljudi, Uroš isto. Meni prijatelj ne može da bude osoba koja me zove potrčkom, a da se on druži - govorila je ona.

Šta je bilo sa Ša? - pitala je Dušica.

Ja nisam rekla da sam zaljubljena, rekla sam da je on meni simpatičan. Prijalo mi je njegovo društvo. Rekla sam da ne bih to iznela da nije uputio takve uvrede, nego sam znala da će to da ga ispomera. Ima dosta stvari za koje sam ostala nedorečena, ali napolju neću - pričala je Anastasija.

Aleks ne može da se druži sa bivšim dečkom. Milica je sedela pored mene i baš smo komentarisale da ona to radi namerno zbog Milice jer su u sukobu. Ona nije svesna da može da ostane bez momka ili joj nije dovoljn stalo, ali tu ipak ima neke hemije - govorila je ona o odnosu Milice, Cara i Aleks.

Maja Bilal? - pitala je voditeljka.

Ona čeka Bilalovu grešku, on nju više voli - rekla je Anastasija Bojanović.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com


>