Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 5. decembra do 11. decembra 2022. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja. 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus

Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:VAGA

Hrana

Konzumirajte mlečne proizvode – jogurt, kefir, sireve, kiselo mleko. Bitno vam je I povrće – karfiol, zeleno lisnato, spanać. Grickalice I brzu hranu gledajte da preskočite ako je to ikako moguće.

Ljubav

Komunikacija sa partnerom će biti zbrda-zdola, imaćete manjak vremena jedno za drugo a uz to će ići I manjak razumevanja. Neće doći ni do kakvih drastičnih situacija, mada povremeno sve može delovati kao drama bez kraja I konca. Ukoliko ste oboje nervozni, bolje ostavite rešavanja tema koje su vas podbole za trenutak kada budete hladne glave, mirniji I spremniji za konkretne I otvorene razgovore. Slobodne Vage – ljubavnih šansi ima. E sad, koliko su one zaista ono što je vama potrebno ili čemu se nadate – to je već veliko pitanje. Možda bi bilo bolje ne žuriti, dati sebi dovoljno vremena za procenu.

Posao

Delovaće kao da je sve oko vas kompletna zbrka. Informacije će preticati jedna drugu, a biće kontradiktorne I ništa vam se neće uklapati. Mogu vas zatrpati I papirološka pitanja u fazonu – evo ovo mora da se odradi za juče! Mnogo ćete morati da ulažete sebe u svakodnevne obaveze, mnogo da se trudite I da pokušate da budete maksimalno odgovorni. A to neće ići baš lagano. S druge strane – nekima od vas zaista sada stoje vrlo povoljne beneficije ili pomeranja vezana za posao.

Zdravlje

Mlađi – prehlade. Stariji – problemi sa kičmom I zglobovima.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Potreban je pojačan unos tečnosti – voda, čajevi, sokovi, ali i supice, čorbice – sve ono što će vam pomoći da se organizam rastereti od nakupljenih štetnih materija. Lagana ishrana, bazirana na povrću.

Ljubav

Prvo Merkur, a par dana kasnije I Venera – prelaze u znak Jarca I budibogsnamatičan period kada su vaša partnerstva u pitanju ostaje iza vas. Jer, konačno ćete uspevati da se čujete I razumete. No, pre toga se spremite na još jedan talas situacija koje će vas u jednom trenutku nervirati, a u drugom ćete se smejati zbog njih. Slobodne Škorpije – niko ne kaže da nećete imati ljubavnih prilika, đa starih đa novih. Ali, za vas je neuporedivo povoljniji za sva emotivna pitanja period od vikenda. Jer, sve ono što se do vikenda pokrene može zaista izgledati sjajno I fantastično, ali će biti nemirno, burno I sa velikim oscilacijama.

Posao

Pitanja finansija, ali I troškova u ovoj će sedmici igrati glavnu ulogu. Dok će sa jedne strane novac hitati ka vama, sa druge – nećete moći da se opasuljite od troškova koji sa svih strana atakuju na vas. Neki od vas će se baš u ovoj nedelji odlučiti za uzimanje kredita ili veće pozajmice. Poslovno – početkom nedelje delovaće kao da ništa od planiranog nećete uspeti da završite, a bićete skloni I greškama I propustima. No, kako dani budu odmicali – uspećete da uhvatite pravi ritam I adekvatno odgovorite na izazove.

Zdravlje

Stomačni problemi, prehlade, respiratorne infekcije.

 

STRELAC

Hrana

Nekih preterivanja I prenaglašenih apetita može biti u ovoj sedmici – najpre zato što ćete svoja (ne)raspoloženja lečiti hranom. Pod pritiskom ste I obroci su neujednačeni I neredovni.

Ljubav

Pun Mesec u polju partnerstava u vrlo aktivnom kontaktu sa retrogradnim Marsom nasuprot Sunca u vašem znaku I u protočnom aspektu sa Saturnom – govori o tome da je u vašim emotivnim relacijama zaista došlo do one faze “biti ili ne biti”. Ono što vredi I gde postoji mogućnost sporazuma, dogovora, ono što je trajna vrednost – proći će uz kompromis I rešavanje bolnih tema. Ono čemu se kraj odavno nazire I što je do sada veštački održavano – teško da će uspeti da se provuče. Slobodni – hajde da zavrtimo još jedan krug prošlosti. Pa da vidimo da li u njoj ima nečega što je pravo za nas.

Posao

Nedefinisani poslovni odnosi, kao I oni u kojima se iste, izazovne ili loše situacije ponavljaju – u ovoj će nedelji biti na velikom preispitivanju. Može li se sa saradnjom nastaviti dalje ili je došao trenutak da svako krene na svoju stranu? U svakom slučaju – pred vama je sedmica intenzivne i nemirne komunikacije sa saradnicima, nedelja prenaglašenih obaveza, ali i nedelja u kojoj ćete nekim situacijama početi da nazirete kraj i rešenje. Po pitanju finansija – prenaglašeni troškovi za kuću i ukućane.

Zdravlje

Grlo I pluća su osetljivi.

 
JARAC

Hrana

Nešto ćete češće uživati u dobrom zalogaju I možda osećati potrebu za slatkišima u večernjim satima. No, I pored ovih manjih “ispada” vaš način ishrane je dosta korektan I stabilan.

Ljubav

Pun Mesec (nebesko telo koje opisuje vaša partnerstva) u ovoj nedelji najjače dejstvo ima kroz remećenje svakodnevice sa voljenom osobom. A to remećenje može biti I zbog nervoze partnera I vas, ali I zbog ponavljanja situacija I tema koje ni vama ni drugoj strani ne prijaju. Krajnja solucija bi bila da sve ono što ste bilo druga strana, bilo vi prikrili ili čuvali za sebe – može izaći na dnevni red. I ovo ne moraju automatski biti prevare ili ljubavisanja sa strane, mogu biti I nezadovoljstva koja ste oboje potiskivali. Slobodni – evo od vikenda Venere u vašem znaku da vam donese ljubavne prilike i neprilike.

Posao

Kao da se sa saradnicima I kolegama ovih dana igrate gluvih telefona. Niko nikog ne čuje I ne razume, što doprinosi nemirnoj svakodnevici I žurbi jer se sve obavlja u poslednjem trenutku. Neke osobe vam idu na živce, mada ćete pokušavati da nađete zreo, odgovoran I razuman pristup svakom sa kim ste u kontaktu. Pun Mesec u polju obaveza, poslovne svakodnevice I odnosa sa kolegama “obećava” sedmicu ispunjenu dešavanjima I gužvu u svakom radnom danu. Po pitanju finansija – troškovi, troškovi, troškovi.

Zdravlje

Podložnost prehladama I virozama, naglašen stress. Stariji – manje reumatske tegobe.

 

VODOLIJA

Hrana

Jednog dana su vam apetiti uključeni na maksimum…..drugog na minimum…. I sve će zavisiti od raspoloženja I od toga koliko ste nervozni. Ukoliko je to moguće – pokušajte da se uvedete u red.

Ljubav

Red nemira, red dobre energije I uživancije. Nemiri ne moraju da budu striktno kroz vaša partnerstva, mogu se prelivati I iz drugih oblasti – novca, porodice, posla, dece – ali će povremeno ipak zatalasati vaš odnos. Na svu sreću kratkotrajno, jer ono što vas spaja u ovom momentu jače je od tih kratkotrajnih epizoda. Partner I vi se držite čvrsto I odolevate svim spoljašnjim I unutrašnjim pritiscima. Slobodne Vodolije – pun Mesec u tesnom aspektu sa retrogradnim Marsom u vašem polju ljubavi I uživanja probudiće najpre strasti, potrebu za provodom, ludiranjem. Ali, probudiće I vas I pokrenuti vas u pravcu kontakata sa osobama do kojih vam je stalo.

Posao

Nedelja dobra da se zaradi, ali da se sve zarađeno do poslednjeg cvonjka potroši. Ne vredi, koliko god vam novac dolazio – izgleda kao da ga samo prosleđujete dalje. Generalno gledano – pred vama je brza I naporna, ali uspešna radna sedmica. Imaćete komunikacijskih problema sa saradicima, najpre početkom nedelje, imaćete promene u planovima I previše žurbe. Ono što je dobro jeste daćete sa nekim situacijama koje su bile u zastoju konačno završiti, najpre kada su dogovori I papirologija u pitanju.

Zdravlje

Stres crpi vašu energiju. Sve će biti dobro dokle god se dovoljno odmarate I relaksirate.

 

RIBE

Hrana

Umerenost I redovnost su neophodni kada je ishrana u pitanju. Obroci “s nogu”, grickalice I brza hrana mogu se odraziti na rad želuca I doneti vam tegobe. Konzumirajte više tečnosti.

Ljubav

Pun Mesec u polju doma I porodice u konjunkciji sa retrogradnim Marsom pokrenuće stare teme, sve ono što je gurnuto pod tepih I zatrpano, ali će pokrenuti I stare čarke I rasprave sa partnerom ili sa ukućanima. Generalno gledano – voljena osoba I vi u ovu sedmicu ulazite u nekoj formi napetosti, ali ukoliko bude iole postojala želja za sređivanjem I kompromisom, stvari će brzo početi da se smiruju I rešavaju. Slobodne Ribe – ono što želite vam izmiče. Ne odustajete od osobe koja vam se dopada, ali moraćete da budete malo strpljiviji da bi se vaša komunikacija ustalila I pokrenula na pravi način.

Posao

U raskoraku ste sa obavezama. Ili ih je previše ili vi pak imate veliki problem da se organizujete i da adekvatno odgovorite na njih. A moguće je da postoji i jedan i drugi uticaj. Imaćete osećaj da neke stvari radite na najteži i najkomplikovaniji način, ali trenutno se morate prilagoditi okolnostima koje vam ne idu na ruku i biti spremni da svoje planove menjate u hodu. Nekima od vas stoje nagrade, pozitivne promene ili pak najave istih, unapređenje ili finansijske beneficije. Novac – troškovi za kuću i ukućane.

Zdravlje

Osetljiv imunitet, dosta nervoze. Odmarajte što više.
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>