Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 5. decembra do 11. decembra 2022. godine! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus





Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Nedelja kvantiteta kada je ishrana u pitanju. Nemojte da ovaj povećani broj kalorija crpite iz neadekvatne ishrane – slatkiša, brze hrane, peciva – već iz mesa, ribe, povrća, jaja, sireva.

Ljubav

Ukoliko je odnos sa voljenom osobom suštinski stabilan – takav će i ostati i pored nekih sitnih ispada i mogućih brzopoteznih čarki. No, ako je odnos već neko vreme nestabilan i na klimavim nožicama – obratite pažnju na komunikaciju. Jer, reči se lako i brzo kažu a umeju da duboko udare i da od sitnice ispadne krupnica. Takođe, ukoliko postoje tajne koje želite da to I ostanu – čuvajte ih bolje, jer u ovoj sedmici mogu izaći na videlo. Slobodni Ovnovi – I dalje su aktuelne obnove komunikacije I ljubavnih odnosa, ali su aktuelne I nove ljubavi od kojih mnogo očekujete I u koje ćete zaroniti iz sveg srca.

Posao

U ovoj se sedmici greške lako prave….a teško ispravljaju i za te ispravke će biti potrebno vreme. Zato, ne žurite kao da vas neko goni – posvetite svakom detalju pažnju, pa čak i ako vam to oduzme više vremena od planiranog. Obilje informacija dolazi do vas – neke će vam podići optimizam na kvadrat, neke će učiniti da se na tren osetite zabrinuto. Ni jedne ne druge ne uzimajte zdravo za gotovo – šta je istina a šta ne, videće se u periodu koji je pred vama. Po pitanju finansija se ne opuštajte, kontrolišite troškove

Zdravlje

Prehlade, povrede. Stariji – aktivacija hroničnih tegoba, zglobovi, meteoropatske reakcije.

 

BIK

Hrana

Potrebne su vam namirnice koje mogu pomoći jačanju imuniteta – od voća jabuke, limun, grejpfrut, od povrća – svo zeleno lisnato, turšije, cvekla, kiseli kupus. Izbegavajte veću konzumaciju mlečnih proizvoda

Ljubav

Kao u redu je, a u stvari baš i nije. Možda od partnera očekujete više u ovom periodu, možda ste se malo umorili od nekih situacija, možda se ne razumete baš onako kako biste vi želeli. A možda je jednostavno voljena osoba u ovom trenutku prezahtevna, a vi nemate dovoljno snage da joj se posvetite. Može da bude po koji napet momenat u ovoj nedelji, ali ništa što se ne može rešiti vrlo brzo. Slobodni Bikovi – pored i dalje aktuelnih bivših partnera koji mogu biti posebno aktivni u ovoj sedmici, Bikovi imaju i nove ljubavne šanse – može se pokrenuti komunikacija sa nekim, ali će bar za sada – ići dosta sporo.

Posao

Pun Mesec u polju koje se vezuje za finansije ukazuje na pojačanu nesigurnost u ovom segmentu i moguću seriju neplaniranih troškova, ali istovremeno daje opciju da se u narednom periodu malo stabilizujete po ovom pitanju. Takođe, biće nekih konfuznih dešavanja sa kolegama ili saradnicima – nerazumevanje, kontradiktorne informacije, gluvi telefoni. Raštrkanost kada su obaveze u pitanju – previše ih je, koliko god se vi trudili da budete maksimalno ažurni u njihovom završavanju.

Zdravlje

Osetljivo grlo, kao I celokupan respiratorni sistem.

 

BLIZANCI

Hrana

Energetski se dosta trošite, pa je neophodno da vaša ishrana bude redovna I kvalitetna da ne bi došlo do pada imuniteta. Voće – grejpfrut, pomorandže, limun, kivi. Od čajeva – kopriva, đumbir, nana.

Ljubav

Nedelja sa dosta napetosti u partnerskim odnosima. Koliko god želeli da se razumete i sporazumete, to će ići dosta teško. Voljena osoba može pričati, a da ništa ne kaže….ili pak ćutati baš onda kada bi trebala da progovori, da vam da objašnjenje za svoje postupke. Vi lično ćete biti skloni naglim, dramatičnim izjavama, pa čak i presecima. U najboljem slučaju – oboje ćete biti toliko okupirani ličnim prioritetima da ćete imati minimalno vremena jedno za drugo. Slobodni Blizanci – period nije dobar ni za nove ni za stare početke….što ne znači da ih neće biti. Sve pokrenuto, novo ili obnovljeno – biće kratkotrajno.

Posao

Komunikacija i dešavanja su aktivirani do maksimuma….što ne znači da će bilo šta ići bez tenzije i normalno. Razumevanje sa kolegama i saradnicima trenutno ne postoji u velikoj meri, što će vam dodatno otežavati poslovnu svakodnevicu i učiniti vam ovaj period prilično napornim.  Bilo koji vid poslovnih odluka nemojte donositi onda kada ste u nestabilnom raspoloženju ili impulsivni. Biće onih koji će želeti da vam pametuju, a u stvari će vam pričati prazne priče. Iskulirajte.

Zdravlje

Mlađi – viroze, osetljivost respiratornih organa. Stariji – hronične tegobe, kičma, zglobovi.

 





RAK

Hrana

Bilo bi dobro da se vaša ishrana tokom ovog perioda više bazira na kuvanim jelima, supama, čorbama, potažima. Izbegavajte prevelik unos slatkiša ali nemojte preterivati ni sa voćem.

Ljubav

Strahovi, nesigurnosti i brige – bili oni realni ili samo umišljeni – vrlo su aktuelni kod vas ovih dana. Nekog će kopanja po mislima ometati u dnevnim aktivnostima, neko će imati napade anksioznosti, neko se neće osećati baš najbolje u zdravstvenom smislu, a nekome će tajne donositi nemire. Sve u svemu – savršen partner baš i nećete biti ovih dana. Ako možete – ne kvarite, pronađite oslonac ili u sebi ili u partneru. Slobodni Rakovi – sve što je tajno i sakriveno, kao i sve ono što je bilo i prošlo – u vašim je mislima živo, prisutno, buja. Nije dobar trenutak ni za obnove ni za nove početke.

Posao

Obaveze će se širiti, uduplavati – i što ih je više i što su obimnije – vi ćete biti sve nemirniji, ishitreniji, skloniji tome da pogrešite. Poslovni segment i atmosfera će postati kao košnica, sve će brujati i zujati od reči, dešavanja – a kao da ništa neće imati smisla i ništa neće biti na svom mestu. A možda to vama samo tako deluje, obzirom da ste zatrpani sa svih strana. Informacije vas zatrpavaju, ljudi traže od vas I moguće I nemoguće.Ono što je dobro– do kraja sedmice završićete mnogobrojne opterećujuće obaveze.

Zdravlje

Pojačana anksioznost kao I meteoropatske reakcije. Nervoza, problemi sa spavanjem.

 

LAV

Hrana

Da biste se osećali I funkcionisali dobro – ishranu bazirajte na piletini, ćuretini, ribi I raznovrsnom povrću koje možete konzumirati ili grilovano ili kroz salate. Izbegavajte mesne prerađevine.

Ljubav

Pomeraće vas neke situacije – oko prijatelja, oko porodice, stresiraćete se možda oko finansija, dece (ukoliko ih imate), oko nekih situacija koje treba završiti a nikako da se okolnosti poklope. I sve će ovo povremeno donositi talase nervoze, neki raskorak u vama. Partner će u ovoj sedmici umeti da prepozna I umiri vaše strahove, da vam donese tu potrebnu sigurnost, čvrsto tlo I pouzdanu ruku da vas provede kroz nedoumice. Slobodni Lavovi – neko može delovati da je baš ono što vi želite, probudiće vam misli, srce, želje. Samo nemojte žuriti, pustite neka se priča odvija lagano I da ide nekim svojim tokom.

Posao

Sve što budete hteli brzinski da završite i rešite – verovatno će se otegnuti i zakomplikovati. Sve ćete na kraju obaviti uspešno, ali će biti potrebno više vremena i jedan mirniji i odgovorniji pristup sa vaše strane. Neki razgovori i informacije vam neće prijati tokom ovog perioda jer ih možete shvatiti kao neku vrstu ataka na sebe ili svoje poslovne pozicije, ili pak kao nepotrebnu kritiku bez ikakvog osnova. Ne ubeđujte se i ne dokazujte, vaša dela govore mnogo više od reči. Rast troškova i slaba kontrola istih.

Zdravlje

Mlađi – solidna zdravstvena situacija, samo vodite računa o povredama. Stariji – pritisak, cirkulacija.

 

DEVICA

Hrana

Ulazite u period normalizovanja apetita I ishrane. Prijaće vam mlečni proizvodi I sve vrste salata, bilo svežih bilo iz zimnice. Konzumirajte više voća, naročito grejpfruta, limuna, jabuka.

Ljubav

Nešto tražite, kopate….a nikako da iskopate. Nešto vas bode u mozak, aktivira nemire I strahove po pitanju partnera ili pak donosi da vas druga strana nervira oko svega što uradi ili ne uradi. Onda se situacija u momentu preokrene pa imate fantastične trenutke, ispunjene zadovoljstvom I dobrom energijom. Period vam je takav, šaren I nestabilan. Potencirajte na dobrim momentima, onima lošim ne dajte da se razmašu I da vas obuzmu. Slobodne Device – sve pokrenuto tokom ove nedelje doneće veliki priliv entuzijazma, burne, strasne I izuzetno lepe momente…ali može doneti I velika očekivanja I nemire.

Posao

U ponedeljak ne pravite nikakve konkretnije dogovore I odluke jer – nešto ćete propustiti, nešto će vam promaći I možete pogrešiti. Već od utorka Merkur prelazi u znak Jarca, čija vam energija odgovara jer budi onu vašu racionalnu I praktičnu stranu I daje vam stabilan tok misli I dela. Pun Mesec u polju posla, pozicije I odnosa sa autoritetima obojiće ovu sedmicu napetošću, ali će doneti I da umete na pravi način da odgovorite na svaku izazovnu situaciju. Po pitanju finansija – troškovi su se razmahali sve u šesnaest.

Zdravlje

Prehlade, viroze.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>